Bournemouth – Luton: +2.5 goluri

RObookmaker
martie 13, 2024
24 Vizualizări

Alegerea noastră: Bournemouth – Luton: Goluri: +2,5

13.03.2024 20:30

Bournemouth a salvat un punct acasă cu Sheffield Wednesday (2-2) în runda trecută, grație primului gol al lui Enes Unal pentru club, dar Cherries a fost, pe bună dreptate, nemulțumită că nu a obținut toate cele trei puncte în confruntarea cu ultima echipă din clasament. Ei vor putea să se revanșeze împotriva unui alt adversar din zona retrogradării, deoarece Luton, care a obținut un punct la Crystal Palace (1-1), se deplasează pe stadionul lor.

Elevii lui Andoni Iraola au câștigat ultima dată acasă în campionat pe 26 decembrie, dar au încă un avans suficient pentru a ajunge în zona retrogradării. Cu toate acestea, scoaterea unui deficit de două goluri în ultimele 20 de minute poate servi acum ca o trambulină pentru performanțe mai bune și poate chiar mai multe goluri marcate. Bournemouth a marcat doar de 14 ori pe teren propriu în 13 meciuri.

Luton a marcat în deplasare în șase meciuri de campionat la rând, dar nu a reușit să câștige ultimele patru (0-2-2-2). Problema este în principal apărarea găurită, care a primit deja 30 de goluri pe terenul adversarilor (scor 17:30), dintre care nouă în ultimele trei partide de acest gen. În general, Luton nu a câștigat în șase întâlniri de campionat la rând și salvarea lor devine complicată.

Pe ce să pariezi:

Runda a 17-a ar putea fi bogată în goluri. Bournemouth s-a redresat la finalul ultimului meci de acasă, învingând Burnley (2-0) cu o săptămână înainte. Luton a primit apoi 14 goluri în ultimele patru apariții în competiție, lucru de care ar trebui să profite echipa gazdă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker