Arsenal – Chelsea: 1

RObookmaker
aprilie 23, 2024
33 Vizualizări

Sfatul nostru: Arsenal – Chelsea: 1

23.04.2024 21:00

Arsenal Londra a lăsat în urmă dezamăgirea eliminării din Liga Campionilor, după ce a învins în weekend pe Wolverhampton cu 2-0 și a revenit în fruntea clasamentului. Chelsea, în schimb, nu a reușit să ajungă în semifinalele Cupei Angliei, pierzând cu 0-1 în fața lui Manchester City pe Wembley.

Arsenal revine acasă, unde a pierdut ultima dată cu 0-2 în fața lui Aston Villa și, după 2-2 cu Bayern, acesta a fost al doilea meci pe teren propriu pe care nu reușește să-l câștige. Înainte de asta, însă, câștigase șase victorii la rând și marcase 18 goluri. Recordul său în campionatul de acasă (12-2-2) este de asemenea elocvent, cu cel puțin patru goluri în jumătate din meciuri.

Chelsea a câștigat ultimul său meci de campionat cu Everton cu 6-0, cu patru goluri marcate de marele Cole Palmer. Atenția publicului nu a scăpat însă de încăierarea de dinaintea loviturilor de departajare cu 3-0, pe care antrenorul Pochettino a comentat-o spunând că tânăra sa echipă trebuie să-și învețe lecția. Și tocmai imaturitatea și prestațiile neregulate ale echipei sunt cele care i-au împiedicat cel mai mult pe „Blues” în acest sezon.

Pe ce să pariezi:

Arsenal poate pune presiune pe cei mai apropiați rivali în primul meci din această săptămână și, având în vedere recordul lor puternic de acasă, putem crede că o vor face. În plus, Chelsea a confirmat în weekend că nu este încă un meci stabil pentru cei mai buni.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker