Valencia – Las Palmas: 1

RObookmaker
octombrie 21, 2024
7 Vizualizări

Sfatul nostru: Valencia – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Valencia nu a dat prea multe bucurii fanilor săi în programul încărcat înainte de pauza națională. Împotriva lui Osasuna (0:0), Real Sociedad (0:3) și Leganés (0:0) „liliecii” nu au marcat și cu doar cinci goluri înscrise sunt cei mai slabi din întreaga competiție (alături de Leganés). De asemenea, recordul lor de 1-3-5 și cele șase puncte rezultate sunt suficiente doar pentru penultimul loc. Meciul de luni cu Las Palmas va fi extrem de important pentru ambele formații, deoarece vizitatorii sunt singura echipă care stă mai prost decât Valencia.

Las Palmas rămâne singura echipă care nu a câștigat nici măcar o dată în acest sezon (0-3-6). Departe de casă, echipa din Insulele Canare nu a obținut încă nici măcar un punct (0-0-4).

Pe ce să pariezi:

În ultimele patru meciuri dintre aceste două echipe, echipa gazdă a câștigat întotdeauna. De două ori a fost Valencia, de două ori Las Palmas. Echipa gazdă va fi favorită și de această dată. Recordul în deplasare al Canarilor a fost deja discutat, așa că Valencia trebuie să câștige acest meci cu orice preț. Dacă ar coborî pe ultimul loc după zece runde, antrenorul Baraja s-ar putea să nu mai poată suporta. Numărul unu.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker