SK Chrlice – ČAFC Židenice 2011: dublă șansă 2-2

RObookmaker
octombrie 18, 2024
10 Vizualizări

Sfatul nostru: SK Chrlice – ČAFC Židenice 2011: dublă șansă 2-2

19.10.2024 11:15

Următoarea oprire a proiectului Our Football Live se îndreaptă spre Brno, unde Chrlice și Židenice se vor înfrunta în derby-ul ligii a șaptea.

Echipa oaspete este ușor favorită, nu doar datorită faptului că este succesoarea binecunoscutei mărci ČAFC Židenice Brno, care chiar a petrecut un sezon în elita Cehoslovaciei (1952). Židenice a avut un început mai bun în noul sezon, terminând în prima jumătate a clasamentului. Pe locul al șaptelea, ei au un bilanț chiar 3-3-3 și un record puțin mai bun de 19:18 decât adversarii lor. Vizitatorul Jan Šimeček este unul dintre cei mai buni marcatori ai clubului, iar echipa gazdă va trebui să fie foarte atentă la el.

Pe de altă parte, echipa gazdă Chrlice este a treia de la final și are un scor negativ, ceea ce nu este atât de surprinzător pentru un nou venit în competiție. Cea mai mare problemă a echipei este productivitatea scăzută, marcarea golurilor tinde să fie o problemă pentru echipele care urcă de nivel. În nouă meciuri, echipa a marcat doar de douăsprezece ori, dintre care nouă în două meciuri, în timp ce Chrlice s-a chinuit în celelalte meciuri.

Pe ce să pariezi:

Duelurile sunt de obicei aprinse, dar anul trecut cele două echipe nu s-au întâlnit pentru că Chrlice erau cu o treaptă mai jos. După ce au urcat de nivel, se obișnuiesc cu adversari mai puternici, ceea ce se reflectă în rezultatele actuale și mai ales în productivitatea lor. Vizitatorii vor câștiga la jumătate sau la finalul meciului.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker