Kincl P. – Engizek K.: 1

RObookmaker
octombrie 7, 2024
16 Vizualizări

Sfatul nostru: Kincl P. – Engizek K.: 1

12.10.2024 18:00

Stadionul de fotbal din Frankfurt va fi transformat în teren de antrenament MMA în timpul pauzei naționale, unde va fi doborât recordul de asistență totală la orice eveniment MMA. În orice caz, organizația cehoslovacă Oktagon se poate spăla pe mâini cu satisfacție, după Eden acesta este un alt turneu care va fi în atenția aproape tuturor fanilor artelor marțiale din întreaga lume.

Unul dintre punctele culminante ale cardului plin va fi duelul dintre campionul în exercițiu 84 Patrik Kincl și luptătorul local Kerim Engizek, care este neînvins din 2014. Favoritul hârtiei conform clasamentului mondial Fight Matrix este Kincl, care este clasat pe locul 34 în categoria sa de greutate, în timp ce Engizek este pe locul 88.

Deși luptătorul german se află într-o lungă serie de invincibilitate și are un record general respectabil de 20-4, forța adversarilor pe care i-a învins contează în clasament și acolo este clar în spatele adversarului său ceh. Kincl va fi cel mai mare nume pe care l-a întâlnit vreodată. În orice caz, nativul din Düsseldorf va avea o sală plină în spatele său, ceea ce poate face mult la cap, mai ales în MMA, când adaptarea mentală face jumătate din performanță.

Oricum, Engizek este un atacant foarte periculos, a terminat 14 dintre adversarii săi prin KO/TKO, nu-i place să se bazeze pe o decizie la puncte.

Patrik Kincl este un slicker experimentat (28-10) care este un luptător mai complet și a refuzat mai multe oferte din partea UFC. Luptătorul ceh preferă, de asemenea, să stea în picioare, dar dacă vede slăbiciuni sau lucrurile nu merg optim, va merge la plasă sau la sol. Acolo face apoi foarte inteligent și are răbdarea de a face pașii în ordinea corectă. Inspectorul însuși menționează apoi că nu știe exact ce-i va face lupta în fața celor 60.000, dar se poate aștepta ca mediul să nu-l mănânce.

Pe ce să pariezi:

Patrik Kincl este semnificativ mai bun în funcție de clasament, precum și de calitatea adversarilor pe care i-a întâlnit deja, atunci când adăugați complexitatea și IQ-ul ridicat de luptă, el ar trebui să-și apere centura de campion la Frankfurt.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker