Bodo Glimt – FC Porto: 2

RObookmaker
septembrie 25, 2024
16 Vizualizări

Sfatul nostru: Bodo Glimt – FC Porto: 2

25.09.2024 18:45

După Liga Campionilor, a doua cea mai prestigioasă competiție de cluburi de pe bătrânul continent – Europa League – se prezintă și în această săptămână într-o nouă înfățișare. Bodo Glimt și FC Porto se vor înfrunta miercuri de la ora 18:45. Rolul de favorită pe hârtie va fi jucat de echipa vizitatoare.

Bodo Glimt este în prezent lider în campionatul norvegian. După 23 de meciuri jucate, are 50 de puncte și un avans de șapte puncte față de a doua clasată, Brann, cu care a jucat în ultima rundă. În plus, echipa lui Kjetil Knutsen se mândrește cu cea mai productivă ofensivă și cea mai solidă apărare, cu un scor de 53:21. Cu toate acestea, ea nu și-a confirmat calitatea duminică. Campioana în exercițiu a pierdut cu 1:4 pe terenul clubului mai sus menționat din Bergen.

După patru ani în Liga Campionilor, Porto va trebui să se mulțumească cu Europa League în acest an. S-au pus la punct cu un triumf cu 3-0 pe stadionul Guimaraesei, o participantă la Conferința Ligii pentru o schimbare. Porto a pierdut doar în fața liderului Sporting în cele șase etape de până acum. În celelalte meciuri, au marcat din plin și sunt acum pe locul doi în clasamentul primei competiții portugheze, în spatele campioanei în exercițiu Lisabona.

Pe ce să pariezi:

Ambele echipe au avut performanțe diametral opuse în weekend, ceea ce poate avea o oarecare influență asupra viitoarei confruntări. Pe hârtie, Porto este de departe echipa mai bună, confruntându-se cu adversari mult mai buni în campionatul portughez decât Bodo în Norvegia. Atacantul brazilian Galeno, în special, a stârnit interesul marcatorilor, după ce a înscris șase goluri în ultimele sale șapte meciuri. Porto ar trebui să ia trei puncte în ciuda călătoriei lungi în nordul Europei și a gazonului artificial specific.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker