Juventus – PSV Eindhoven: 1

RObookmaker
septembrie 17, 2024
3 Vizualizări

Sfatul nostru: Juventus – PSV Eindhoven: 1

17.09.2024 18:45

Juventus a fost exclusă de la participarea în competițiile europene în sezonul trecut din cauza încălcării regulilor financiare, așa că, într-un fel, este o dulce revenire în elita societății pentru fanii gazdă. Și ei speră că va fi o revenire triumfală. La urma urmei, echipa italiană condusă de Thiago Motta, care a venit de la Bologna în iunie, nu a pierdut încă în acest sezon. Problema, însă, este că în ultimele două etape din Serie A, jucătorii lui Juventus nu au reușit să înscrie niciun gol, remizând fără goluri acasă cu AS Roma și în deplasare la Empoli.

PSV Eindhoven este pe val în această privință, câștigând toate cele cinci meciuri de pe teren propriu din Eredivisie cu un scor de 20-3. Juventus, la urma urmei, este un adversar mult mai dificil decât a fost pentru PSV în competiția internă. În plus, echipa antrenorului Peter Bosz se confruntă cu destul de multă presiune a așteptărilor. PSV a ajuns în faza eliminatorie sezonul trecut, așa că se așteaptă rezultate bune și în acest sezon. PSV s-ar putea să se potrivească noului format, astfel încât nepromovarea ar fi o mare surpriză.

Pe ce să pariezi:

Juventus va miza mult pe calitatea la mijlocul terenului și pe un stadion plin. Echipa gazdă este dornică de cupele europene, pe care le-a ratat anul trecut, iar PSV are ghinionul de a fi chiar primul lor adversar. Juventus va crea presiune și va reuși să smulgă o victorie.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker