Fritz T. – Zverev A.: Mai mult de 38.5 jocuri

RObookmaker
septembrie 3, 2024
5 Vizualizări

Alegerea noastră: Fritz T. – Zverev A.: Mai mult de 38.5 jocuri

03.09.2024 19:15

Ultima dată când Taylor Fritz și Alexander Zverev s-au înfruntat, a fost la Grand Slam-ul de la Wimbledon. În turul al optulea, au mers până la cinci seturi și au jucat în total 55 de game-uri. Victoria i-a revenit americanului Fritz, care este un outsider pe hârtie în următoarele sferturi de finală de la US Open.

Ambii tenismeni sunt în formă foarte bună la ultimul Grand Slam al sezonului. Zverev a ajuns la New York după ce a fost în sferturile de finală la Montreal și în semifinale la Cincinnati. La actualul Grand Slam american, el a câștigat o dată cu 3-0 și a fost nevoit să meargă de trei ori la patru seturi. Deși Fritz a avut un început dificil la turneele preliminare, la New York a câștigat trei meciuri consecutive fără să piardă vreun set și a avut nevoie doar de patru seturi pentru a câștiga din nou în optimi împotriva lui Casper Ruud.

Pe ce să pariezi:

Duelul dintre Fritz și Zverev promite un spectacol atractiv, plin de servicii de calitate, retururi excelente și schimburi lungi. Semifinala cu siguranță nu va fi decisă în trei seturi. Cel puțin 39 de game-uri vor fi jucate în duel.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker