Chelsea – Cr. Palace: 1

RObookmaker
august 31, 2024
5 Vizualizări

Sfatul nostru: Chelsea – Cr. 1

01.09.2024 14:30

Chelsea a reacționat în cel mai bun mod posibil la înfrângerea cu Manchester City (0-2), învingând cu 6-2 pe Wolverhampton în runda a doua. Pe de altă parte, prestația de acasă a lui Crystal Palace împotriva lui West Ham (0:2) s-a încheiat cu o înfrângere.

Vedeta ultimului meci de campionat al lui Chelsea a fost în mod clar Noni Madueke. De fapt, tânărul extremă de 22 de ani a marcat un hat-trick în 15 minute și, combinat cu golul său anterior în calificarea pentru Europa, a marcat de patru ori în primele sale două dueluri pentru Blues. Prin urmare, noul antrenor Enzo Maresca poate fi mulțumit.

Un antrenor furios după o înfrângere acasă nu este o noutate. Oliver Glasner a suferit doar a doua de când a ajuns la Crystal Palace. Cu toate acestea, Glasner s-a plâns că performanța de vară a clubului pe piața transferurilor a fost foarte slabă. El a spus că plecările lui Olise, Andersen și Ayew nu au fost compensate suficient. Va fi Palace mai slabă decât în primăvară?

Pe ce să pariezi:

Chelsea nu duce lipsă de jucători ofensivi. Toate cele trei goluri ale lui Madueke de data trecută au fost asistate de Cole Palmer, care a marcat și el unul. Blues se descurcă bine sub comanda noului lor antrenor și vor sărbători prima victorie acasă în campionat.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker