Vekic D. – Stearns Peyton: Mai mult de 20,5 jocuri

RObookmaker
august 30, 2024
5 Vizualizări

Alegerea noastră: Vekic D. – Stearns Peyton: Peste 20.5 jocuri

30.08.2024 18:20

Forma în care se află Donna Vekic la marile turnee în ultimele luni a fost remarcabilă. Mai întâi, a ajuns până în semifinalele de la Wimbledon, unde a pierdut la limită meciul cu Jasmine Paolini, apoi a câștigat medalia de argint la Jocurile de la Paris. Aceste performanțe și rezultate fac din ea o jucătoare care poate obține un rezultat foarte interesant și la US Open. Ea nu a pierdut niciun set până acum la Grand Slam-ul american, dar cel mai dificil meci al ei urmează să vină.

În turul al treilea, o va înfrunta pe localnica Peyton Stearns, care a avut o primă jumătate de sezon destul de proastă, dar și-a revenit la viață în turneul nord-american. Ea a ajuns până în sferturile de finală la Toronto și în repetiția generală de la Cleveland și nu a pierdut niciun set la US Open, învingând-o și pe favorita Darya Kasatkina, alături de Lesya Tsurenko.

Pe ce să pariezi:

Meciul dintre Vekic și Stearns se așteaptă să fie foarte competitiv de ambele părți. Indiferent de cine va câștiga, va fi un meci lung. Se vor juca cel puțin 21 de meciuri, probabil trei seturi.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker