Ruzomberok – FC Noah: câștigător Ruzomberok

RObookmaker
august 29, 2024
8 Vizualizări

Sfatul nostru: Ruzomberok – FC Noah: câștigător Ruzomberok

29.08.2024 18:30

Slovan Bratislava sărbătorește încă miercuri debutul în faza grupelor Ligii Campionilor, dar este posibil să fie singura echipă slovacă care va juca în cupele europene în această toamnă. Ruzomberok a adus o înfrângere jenantă cu 0-3 din Armenia, ceea ce le dă puține șanse de a rămâne în Liga Conferințelor înaintea revanșei de acasă.

Ruz a plătit scump pentru problemele din deplasare. După ce a trecut de Hajduk, echipa s-a întors de la Split abia pentru a doua încercare, iar cum meciul de deschidere s-a jucat marți în Armenia, jucătorii nu au avut practic timp de recuperare și au trebuit să zboare la Erevan. Martyrium a luat unii jucători medical, ceea ce s-a reflectat în formația mai slabă și mai ales în rezultatul clar.

Oricum, acum rolurile s-au inversat, iar adversarii armeni au avut probleme de deplasare, ajungând cu întârziere din cauza unei defecțiuni la avion. În plus, Noah nu este la fel de puternică în deplasare ca acasă, unde a învins Sliema cu 7-0 și AEK Atena cu 3-1, dar nu a reușit să se impună în cele două meciuri retur din Malta (0-0) și Grecia (0-1).

Echipa gazdă se va baza pe fanii săi, antrenorul ceh Ondrej Smetana având deja o echipă practic completă, cu excepția fundașului Köstl, accidentat.

Pe ce să pariezi:

Dacă Ruza vrea să se gândească la o minune, trebuie să înscrie cât mai repede. Echipa gazdă va începe cu un atac, dar chiar și o victorie nu va fi suficientă pentru ca ei să avanseze.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker