Prostějov – Jihlava: învingător Prostějov

RObookmaker
august 23, 2024
7 Vizualizări

Sfatul nostru: Prostějov – Jihlava: învingător Prostějov

23.08.2024 18:00

Runda a șaptea a Ligii Naționale va fi disputată de echipele din subsolul clasamentului, care au cumulat o singură victorie.

Prostějov a obținut-o la sfârșitul săptămânii trecute, când, datorită celor două goluri marcate de Jedlička, s-a impus cu 2:1 pe terenul noii venite în competiție, echipa B Baník Ostrava. Hanacii și-au triplat numărul de goluri marcate, dar cu o medie de o jumătate de gol pe meci sunt în continuare cea mai puțin productivă echipă din competiție. Prostějov a marcat o singură dată acasă în runda precedentă, împotriva lui Vlašimí, cu care a remizat 1:1. Oricum, cele patru puncte din ultimele două meciuri sugerează că echipa recuperează o parte din elan.

Jihlava, pe de altă parte, rămâne fixată în partea de jos a clasamentului, fiind singura echipă care nu a câștigat încă, alternând înfrângeri cu remize de la începutul sezonului. O mică încurajare poate fi un gol din al treilea minut al instalării, care a remizat acasă cu 2:2 cu Lišná în urmă cu o săptămână. Cu toate acestea, Vysočina este sterilă în deplasare, pierzând meciurile cu Sparta și Olomouc cu un scor total de 1:7. Jocul echipei este lipsit de mai mult angajament, energie și agresivitate, care sunt atribute esențiale.

Pe ce să pariezi:

Prostějov a învins Jihlava cu 3:0 în primăvară la Azilul Holice și va boteza în sfârșit stadionul recent renovat cu o victorie vineri.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker