Pardubice – Hr. 2

RObookmaker
august 20, 2024
6 Vizualizări

Sfatul nostru: Pardubice – Hr. 2

24.08.2024 20:00

Se spune că derby-ul nu are favorit, dar nu este cazul aici. Hradec Králové este mai aproape de victorie, în ciuda faptului că Pardubice are avantajul terenului propriu de această dată.

Echipa locală nu a intrat ideal în noul sezon al ligii de fotbal, după cinci runde are trei puncte pentru o jumătate bună față de ultima Budějovice. S-a confirmat că alegerea antrenorului Saňák nu a fost optimă, echipa nu arată ce vrea să joace. În trei din cele cinci meciuri echipa nu a reușit să înscrie, dimpotrivă, spre spate echipa nu a păstrat nici măcar o dată o foaie curată. În plus, ghinionul a început să se lipească de echipă, în ultima rundă cel mai bun marcator al echipei Kalabiška s-a accidentat, echipa din Liberec nu a transformat nici măcar un penalty obținut de Patrák.

Pardubice merge în derby sub presiune, fanii își pierd răbdarea cu conducerea echipei după plecarea din vară a lui Kovac, Icha și Hlavaty. Clubul a fost revigorat de sânge nou, dar relativ târziu și înainte ca echipa să poată juca din nou va fi condamnată să lupte pentru supraviețuire.

Hradec Kralove, pe de altă parte, se îndreaptă pas cu pas în direcția dorită. Echipa ar vrea să meargă în Europa și după cinci meciuri are nouă puncte, ceea ce nu este rău având în vedere faptul că echipa a terminat de două ori cu zece, iar echipa este afectată de o fluctuație problematică. Pe de altă parte, vestea bună este faptul că întărirea defensivă, stoperul Petrasek, s-a integrat imediat cu noii săi coechipieri și este la fel de în formă ca împotriva Dukla pentru toate cele nouăzeci de minute. Pentru a înrăutăți lucrurile, există, de asemenea, speculații cu privire la sosirea tânărului Samek.

Krejci este, de asemenea, sănătos și ar putea ajuta echipa în cele din urmă, unde nu este ideal. Cel puțin Mihálik a trecut în ultima rundă, recuperând astfel după un penalty ratat împotriva lui Baník. Juliš și Kučera rămân pe dinafară.

Pe ce să pariezi:

Hradec are o formă mai bună, o linie defensivă așezată și va fi mai bună în duelurile personale. Toate acestea se vor reflecta în rezultatul final. Votroci va câștiga, o opțiune mai prudentă poate fi o dublă șansă, adică o victorie la jumătate sau pe final de meci.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker