Parma – Fiorentina: 2

RObookmaker
august 17, 2024
7 Vizualizări

Sfatul nostru: Parma – Fiorentina: 2

17.08.2024 18:30

Parma revine în prima ligă după trei ani, după ce în sezonul trecut a triumfat în Serie B sub comanda antrenorului Fabio Pecchia. Fiorentina începe o nouă eră după plecarea antrenorului italian, care a lăsat în urmă două prezențe în finala Conferinței Europa.

Echipa gazdă a avut un început nereușit de sezon, pierzând 0-1 cu Palermo în cupă. În orice caz, antrenorul Pecchia se poate baza pe o echipă aproape completă din sezonul trecut, când a reușit să-l păstreze în special pe jucătorul vedetă Man, în timp ce l-a întărit pe portarul Suzuki.

Raffaele Palladino este noul antrenor al Fiorentinei, care a surprins prin perioada sa de succes la Monza, de unde l-a adus pe Andrea Colpani, autorul a opt goluri în sezonul trecut. Pe noul stil de joc al lui Palladino se bazează foarte mult Florența în acest sezon. Apoi, Moise Kean a sosit de la Juventus și ar trebui să crească concurența în atac. În poartă, fostul portar al lui Manchester United, David De Gea, va lupta pentru un loc.

Pe ce să pariezi:

Vizitatorii vor încerca să se bazeze pe finalul sezonului trecut, când au reușit să câștige trei din ultimele patru meciuri în deplasare. Și ar trebui să fie capabili să facă acest lucru. Diferența dintre un finalist al Cupei Europene și un nou venit în primul eșalon trebuie să fie clară.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker