1. Republica Cehă – feminin: câștigătoarea la general, Slavia

RObookmaker
august 16, 2024
7 Vizualizări

Alegerea noastră: 1. Republica Cehă – feminin: câștigătoarea finală Slavia

17.08.2024 11:00

Prima competiție de top a fotbalului feminin promite un spectacol palpitant în noul sezon. Ca de obicei, cele două S-uri pragheze se vor duela pentru titlu, dar hegemonia Slavia din ultimii ani (3 titluri la rând) este în pericol. Sparta ar dori să țină pasul cu marea sa rivală.

Vicecampioana de anul trecut a atras în rândurile sale o serie de fețe noi, atât din Republica Cehă, cât și din străinătate. Transferul numărul unu pe ruta Slavia – Sparta este sosirea lui Franna Černá, al cărui contract a expirat și care a venit la Letná ca agent liber. Linia ofensivă a echipei ar trebui să fie întărită de slovaca Laura Retkesová, Victoria Kaláberová este, de asemenea, o nouă achiziție. Apărarea ar trebui să fie întărită de un alt jucător al echipei naționale, Antonie Stárová, care se întoarce de la Guingamp din Franța. Pentru a face lucrurile mai rele, echipa a recrutat o altă jucătoare de la Liberec, Dominika Huvarova, și Aneta Polášková de la Slovácko.

Sparta a avut o pregătire solidă, în care a învins Plzeň (3-0), a remizat cu St. Pölten (4-4) și Austria Wien (1-1), iar apoi a învins RB Leipzig (2-0) în repetiția generală. Sparta ar trebui astfel să pună mai multă presiune pe Slavia decât în sezonul precedent, când de cele mai multe ori nu a reușit să câștige duelurile reciproce care s-au dovedit cruciale.

Slavie a văzut, de asemenea, destul de multă mișcare în echipa sa. Merită menționată în special plecarea portarului Olivia Lukášová, care s-a îndreptat spre AS Roma. Înlocuitoarea ar putea fi Vanesa Jílková, care este jucătoarea națională sub 23 de ani venită de la Brno. Slavia a vânat-o și pe Slovácko, când a reușit să o obțină pe slovaca Ferencová, dar și pe Jana Žufánková. Nadja Stanovic, un atacant muntenegrean care a jucat în Ferencváros, Ungaria, ar trebui, de asemenea, să consolideze atacul. Cea mai mare bombă a termenului de transfer este întoarcerea Katerinei Svitkova la Slavia. Împrumutul din primăvară s-a transformat în transfer, una dintre cele mai bune jucătoare cehe ale momentului va ajuta cu siguranță echipa.

Contribuția ei este vizibilă și la nivelul echipei naționale, în timpul verii ea a avut partea leului în victoria senzațională asupra campionilor din Spania. Svitková este o mare personalitate, nu numai din punct de vedere fotbalistic, ci și uman, fiind un lider înnăscut. Ea și-a arătat pasiunea pentru fotbal și cunoștințele de specialitate în timpul Campionatului European din acest an, unde a fost co-comentator și expert.

Slavia a învins Wroclaw, Ruzomberok și Szczecin în timpul pregătirii, dar a eșuat în fața lui Wolfsburg, iar repetiția generală 0:7 cu Bayern a sugerat că drumul spre apărare ar putea fi un pic mai greu decât anul trecut.

Alte echipe din clasament, cum ar fi Slovácko sau Liberec, au slăbit, nu se pot compara cu cluburile bogate din Praga și, prin urmare, se bazează în principal pe adițiile echipei de tineret. Aproape sigur nu vor lua parte la lupta pentru campionatul general, dar ambele echipe ar trebui să continue să lupte pentru titlul grupei în acest an.

Pe ce să pariezi:

Slavia a câștigat titlul de campioană de trei ori la rând, iar în acest an sunt, de asemenea, cei mai mari favoriți pentru campionatul general, mai ales că au reușit să transforme apariția invitată a lui Kateřina Svitková într-un transfer. Slavia a avut un avantaj semnificativ în derby-ul S anul trecut, și în acest an duelurile reciproce vor decide câștigătorul general.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker