Sparta Praga – Dukla Praga: handicap prima repriză Sparta -1.5

RObookmaker
august 1, 2024
9 Vizualizări

Sfatul nostru: Sparta Praga – Dukla Praga: Prima repriză handicap Sparta -1.5

02.08.2024 20:00

După ce a avansat marți în turul al treilea al Ligii Campionilor împotriva echipei FCSB din România, Sparta trebuie să treacă din nou în campionatul ceh.

Campioana Cehiei a reușit să se echilibreze între competiții până acum, câștigând toate cele patru meciuri, deși uneori a fost scheletică, cum ar fi în revanșa de marți de pe teren propriu cu Shamrock, în fața căreia Sparta a marcat patru goluri, dar a primit două.

Antrenorul danez Lars Friis îi introduce treptat pe toți jucătorii în volumul de muncă, cele trei achiziții din vară – Ross, Krasniqi și García – începând din start marți. În orice caz, ei trebuie încă să se obișnuiască cu mediul ceh. Friis l-a încercat pe Pavelka, care nu are prea mult spațiu în centrul mijlocului, împotriva lui Shamrock pe dreapta. Apărarea a primit un jucător constructiv, dar Pavelka a fost implicat și în două goluri.

Sparta încă nu se descurcă bine în defensivă, după ce a păstrat un „clean sheet” în patru meciuri doar în Irlanda. Ea poate fi mulțumită de productivitatea sa, șase goluri în Liga Campionilor (2:0, 4:2) și șase în liga cehă (2:1, 4:1) sunt dovada acestui lucru.

Dukla nu a părăsit încă capitala și va juca al doilea derby praghez consecutiv la Letná. În precedentul, au obținut trei puncte pentru o victorie norocoasă, 1-0 acasă cu Bohemians. Două șuturi pe poartă au fost suficiente pentru ca noii veniți să obțină numărul complet de puncte, golul le-a fost mai mult sau mai puțin oferit de portarul cangurilor, Reichl.

Per ansamblu, primele două runde au arătat limitele echipei lui Petr Rada, care nu s-a întărit decât minimal pe parcursul verii. Echipa este proastă din punct de vedere combinativ, nu poate ține mingea pentru perioade lungi de timp, cu greu își creează ocazii și în prima rundă, acasă cu Plzeň, nu s-a calificat (1:3).

Pe ce să pariezi:

Sparta va dori să își decidă meciul pe care trebuie să îl câștige cât mai curând posibil, preferabil până la pauză, pentru a-și păstra forțele pentru Liga Campionilor. În mod ideal, ar trebui să aibă cel puțin două goluri avans la pauză.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker