Transinvest – Ml.Boleslav: mai puțin de 3 goluri în meci

RObookmaker
iulie 31, 2024
9 Vizualizări

Sfatul nostru: Transinvest – Ml.Boleslav: mai puțin de 3 goluri în meci

01.08.2024 18:00

Mladá Boleslav va juca al 40-lea meci de cupă europeană în Lituania, al zecelea sezon în competiție. Recordul său este ușor pasiv (15-8-16) și îl poate egala frumos în Țările Baltice.

Central-europenii au obținut acasă calificarea în turul 3 preliminar, dar după o victorie cu 2-0 trebuie să fie prudenți, un gol primit și revanșa va fi agitată. Antrenorul David Holoubek a regretat că echipa sa nu a adăugat un al treilea sau al patrulea gol, care ar fi făcut din revanșă o formalitate. În orice caz, echipa sa și-a revenit după înfrângerea de la Jablonec și a urmat victoria din cupă cu o victorie clară cu 3-0 împotriva Slovácko duminică, care a fost condusă de Mareček cu un hat-trick.

Holoubek nu a amestecat încă prea mult formația, făcând doar schimbări forțate. În campionat, el nu a putut alinia perechea Suchý-Sakala dezactivată, iar în Cupă, din păcate, veteranul Matějovský a fost accidentat. Kušej, care a marcat pentru prima dată din noiembrie în urmă cu o săptămână, își revine la forma de anul trecut, iar viteza sa a pus multe probleme apărării Transinvest.

Vizitatorii nu au arătat mare lucru, nici măcar în campionatul Lituaniei (locul 8), unde au amânat meciul din weekend. Cu toate acestea, ei vor avea un avantaj acasă, deoarece pe stadionul LFF din Vilnius se joacă pe iarbă artificială.

Pe ce să pariezi:

Boleslav a păstrat un „clean sheet” de două ori la rând și își poate reveni. Transinvest practic nu a lăsat să se întâmple nimic și poate gestiona și revanșa fără să primească gol. În orice caz, nu mai mult de trei goluri ar trebui să fie marcate joi.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker