Jihlava – Brno: dublă șansă 0-0

RObookmaker
iulie 22, 2024
14 Vizualizări

Sfatul nostru: Jihlava – Brno: dublă șansă 0-0

22.07.2024 17:30

A doua încercare de revenire a lui Brno în elita cehă începe la Vysočina.

După retrogradarea de anul trecut, Zbrojovka a fost îngrijorată de salvarea sa, a schimbat antrenorii, fanii s-au revoltat împotriva proprietarului nepopular al clubului, Václav Bartonek, iar apoi a intervenit șeful Kometa, Libor Zábranský. În orice caz, nici în vară nu era pace la Brno, căpitanul Jakub Řezníček declarând public că nu este dorit în club. Între timp, noul antrenor Jaroslav Hynek a preluat echipa și îl așteaptă o mulțime de muncă. Începutul pregătirii a fost excelent (Slovácko 1:0, Pohronie 4:1), sfârșitul a fost dezastruos (Podbrezová 2:5, Puchov 0:4), jucătorii experimentați (Pernica), pe care ar trebui să se bazeze jocul, au făcut greșeli frecvente.

Jihlava a arătat mai bine în pregătire. A jucat două meciuri echilibrate cu jucători din prima ligă (Budějovice 3:4, Boleslav 1:2), a învins fără probleme doi concurenți din liga a doua (Chrudim 4:0, Líšeň 3:1), la repetiția generală a remizat cu austriacul Stripfing 2:2. Cu toate acestea, optimismul excesiv nu este în ordine, Vysočina s-a salvat de două ori la rând în competiție, în primăvară doar datorită unei deduceri de puncte a retrogradatei Příbram.

Pe ce să pariezi:

Runda inaugurală a competiției a fost marcată de egaluri, cinci din cele șapte meciuri fiind împărțite între echipe. Zero la pauză sau la final este de asemenea o opțiune pentru play-off-ul de luni. Nu există mari diferențe între adversare.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker