Hr. Králové – Teplice: victorie acasă – 1

RObookmaker
iulie 21, 2024
10 Vizualizări

Sfatul nostru: Hr. _COPY _COPY _COPY – Teplice: victorie acasă – 1

21.07.2024 20:00

Anul trecut, Hradec Králové aproape că a adulmecat cupele europene, dar în cele din urmă a lipsit doar un pas pentru ca echipa antrenorului Horejs să ajungă până în turul preliminar al Conferinței. În orice caz, apetitul crește odată cu mâncarea, așa că est-europenii au anunțat cu simpatie în vară că vor încerca să pătrundă în competițiile internaționale și în acest an. Politica de transferuri a fost în concordanță cu acest lucru. Vasulin a părăsit echipa, dar cele 6 goluri ale sale de anul trecut nu reprezintă o pierdere uluitoare. În plus, jucători precum Vlkanova, Mihálik și Náprstek au fost adăugați la linia ofensivă pentru a-l înlocui.

Echipa se poate baza din nou pe mediul de acasă și pe farmecul noului stadion, 3.500 de abonamente au fost vândute în timpul pauzei de campionat, ceea ce nu este un număr mic. Împreună cu vânzările clasice de bilete, ar trebui să existe o atmosferă bună sub Lizzies, care poate stoarce un procent suplimentar de la jucători în ceea ce privește performanța. Acest lucru ar trebui să fie ridicat și de faptul că antrenorul Horejs a putut să meargă cu echipa pe toată durata pregătirii, rămâne un mic semn de întrebare de ce echipa a jucat atât de puține amicale.

Teplice are 4 victorii din 4 amicale, dar nu a strălucit pe terenuri străine anul trecut. Pierderile lui Fila și Chaloupek sunt notabile, echipa este foarte tânără și abia acumulează experiență. În plus, Sklářs nu se descurcă bine pe termen lung, pierzând de 4 ori la rând și marcând nu o dată un gol împotriva Votroks. Echipa are un potențial interesant pentru anii următori dacă rămâne împreună, dar în acest an va fi la limita locului zece.

Pe ce să pariezi:

Mediul de acasă și recordul reciproc din ultimii ani favorizează Hradec Králové, precum și întărirea echipei, care a fost mai mare decât pe partea Teplice. Biletul include numărul unu, revenita Vlkanova ar putea să-și facă loc.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker