Turul Franței: locul etapei 20 – câștigătorul Pogačar T.

RObookmaker
iulie 20, 2024
12 Vizualizări

Sfatul nostru: Turul Franței: Locul 20 în etapă – câștigătorul Pogačar T.

20.07.2024 13:45

Turul Franței din acest an are în față o penultimă etapă, care va fi un adevărat vârf de munte. Deși este relativ scurtă, având o lungime de doar 132,8 kilometri, aceasta include patru cățărări solicitante și peste 4.700 de metri de ascensiune. În plus, pelotonul se va confrunta la final cu o cățărare de sosire de 15,8 kilometri, cu o creștere medie a altitudinii de 7,3%. Iar asta este ceva ce îi place lui Tadej Pogačar.

Liderul Turului din acest an, care aleargă în culorile UAE Team Emirates, a câștigat deja Giro d’Italia în acest an, unde a câștigat șase etape. Până acum a câștigat patru etape în Turul actual, toate fiind etape montane. Astfel, el i-a depășit complet pe Jonas Vingegaard și Remco Evenepoel, ambii fiind principalii săi rivali pentru tricoul galben.

Cum ultima etapă de duminică va fi un contratimp montan în care se poate întâmpla orice, Pogačar va căuta cu siguranță să obțină încă o victorie și să-și mărească avansul deja relativ confortabil în fruntea Turului. El a arătat deja la Giro că este dominant în munți în acest an, iar în Tur își confirmă forma. Coechipierii săi îl ajută de asemenea enorm și vor juca un rol imens în penultima etapă.

Pe ce să pariezi:

Slovenul Tadej Pogačar se întrece pe sine în acest an și realizează cea mai bună performanță din cariera sa. Tânărul de 25 de ani are cel mai bun sezon din carieră, conform punctelor sale, și va încerca să confirme acest lucru în următoarea etapă montană a Turului. Șansele ca el să câștige sunt foarte tentante.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker