Noha Akugue N. – Muchova K.: Muchova și mai puțin de 20.5 jocuri

RObookmaker
iulie 17, 2024
10 Vizualizări

Alegerea noastră: Leg Akugue N. – Muchova K.: Muchova și mai puțin de 20.5 jocuri

17.07.2024 20:00

Karolína Muchová a revenit în circuit după o accidentare de zece luni și joacă doar al treilea turneu al anului. După Wimbledon, ea își face debutul în sezonul pe zgură la Palermo, în Italia, unde este a doua favorită în această săptămână. Miercuri, originara din Olomouc ar trebui să-și asigure un loc în sferturile de finală.

Lui Muchová îi place foarte mult nisipul portocaliu. Anul trecut, ea a jucat prima sa finală de Grand Slam pe el, la Paris. Anul acesta, fostul număr opt mondial a început cu o victorie 7:6(14) și 5:1 în fața polonezei Katarzyna Kawa, care a abandonat meciul din cauza unei dureri la coapsa stângă.

Favorita cehă a avut nevoie de ceva timp pentru a se obișnui cu zgura, intrând în meci cu patru game-uri în minus. Cu toate acestea, odată intrată în ritm, a fost în mod clar jucătoarea mai bună de pe teren, după cum o demonstrează faptul că a reușit totuși să întoarcă tot meciul.

Încă o dată, Muchova va înfrunta o adversară de la capătul celei de-a doua sute a lumii. Acesta va fi un alt calificat, Noma Noha Akugue. În vârstă de 20 de ani, germanca de origine nigeriană câștigă experiență în circuitul de elită. Înainte de turneul de la Palermo, ea chiar a scos o serie de cinci înfrângeri competitive la rând. În runda inaugurală, ea a învins-o în trei seturi pe compatrioata sa Barthel, care se află sub ea în clasament, la numărul trei.

Pe ce să pariezi:

Muchová se va confrunta cu o adversară calitativ similară celei din primul tur. De data aceasta, cehoaica nu va intra neînvinsă în această confruntare și ar trebui să domine terenul de la început. Ușa spre sferturile de finală este larg deschisă, aceasta ar trebui să fie o afacere clară.

Încredere:

9/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker