Stephens S. – Shnaider D.: 2

RObookmaker
iulie 3, 2024
13 Vizualizări

Alegerea noastră: Stephens S. – Shnaider D.: 2

03.07.2024 14:00

În 2013, Sloane Stephens a mers până în sferturile de finală de la Wimbledon și a fost considerată o jucătoare periculoasă pe iarbă. Dar unde sunt zăpezile de anul trecut? Americanca în vârstă de treizeci și unu de ani nu a avut performanțe bune pe iarbă în ultimele sezoane, iar în runda inaugurală a ediției din acest an a Wimbledonului, ea a avut noroc la tragerea la sorți când a jucat împotriva franțuzoaicei Elsa Jacquemot. Faptul că Stephens nu este o fană a turneelor pe iarbă este evidențiat de caniculă suferită în urmă cu o săptămână la Eastbourne de la Emma Răducanu.

Cu totul altfel stau lucrurile pentru Diana Shnaider, în vârstă de 20 de ani. Se pare că iarba ar putea fi foarte mult în favoarea acestei tinere puncher. La urma urmei, ea a câștigat repetiția generală la Bad Homburg, a fost în sferturile de finală la Birmingham, iar în runda inaugurală de la All England Club, a învins-o în trei seturi pe trăgătoarea de elită cehă Karolina Pliskova și chiar și o prestație ușor somnoroasă a fost suficientă pentru Šnajderová. Cu siguranță nu a arătat tot ce are în ea, motiv pentru care săptămâna trecută a câștigat primul său turneu pe iarbă. Sunt sigură că oboseala cauzată de călătoria rapidă din Germania și-a făcut puțin simțită prezența. Dar acum s-a odihnit și s-a aclimatizat din nou, ceea ce se va vedea pe teren.

Pe ce să pariezi:

Shnaider face parte dintr-o generație de jucătoare care încep să aibă un impact tot mai mare în circuitul WTA. În confruntarea din turul doi de la Wimbledon, ea va găsi rețeta de a o elimina pe Sloane Stephens din turneul de simplu.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker