Spania – Georgia: câștigătoare Spania/mai mult de 2.5 goluri în meci

RObookmaker
iunie 30, 2024
14 Vizualizări

Sfatul nostru: Spania – Georgia: câștigătoare Spania/mai mult de 2.5 goluri în meci

30.06.2024 21:00

Dintre cele opt semifinale, Spania este cea mai mare favorită pentru a înfrunta senzația transcaucaziană Georgia la Köln.

La Roja a fost singura echipă care a trecut de grupă cu un bilanț de 100% și fără să primească gol. Cu echipa completă, a trecut de Croația cu 3-0 și de Italia cu 1-0, iar cu rezerve a învins Albania cu 1-0. Înainte de începerea turneului, Spania nu era considerată una dintre cele mai tari pretendente la titlu, dar a arătat cel mai bun fotbal în faza grupelor. Jocul echipei este rapid, imaginativ, toți jucătorii sunt în mișcare și, în afară de meciul de deschidere cu Croația, nu lasă nicio șansă adversarilor.

Spaniolii nu subestimează nimic, se pregătesc onest pentru Georgia, antrenorul Luis de la Fuente a declarat la conferința de presă că are respect pentru adversarul său. Echipa antrenorului francez Willy Sagnol a reușit să fructifice minimul la debutul său la Euro. După o primă înfrângere în fața Turciei (1-3), ea a avut norocul să remizeze cu Cehia (1-1) și apoi să prindă Portugalia (2-0), care avea deja calificarea asigurată și, în afară de Ronaldo, a început mai mult sau mai puțin cu rezerve.

Comparativ cu echipa cehă, georgienii sunt mai buni individual, spre deosebire de noi, ei au jucători de diferență capabili să meargă unu la unu și să finalizeze precis. Și nu e vorba doar de Kvaratskhelia sau Mikautadze, cel mai bun marcator al turneului cu trei goluri.

Pe ce să pariezi:

Cele două echipe se cunosc perfect, s-au întâlnit în ultimele două preliminarii, iar toate cele patru meciuri au fost câștigate de spanioli (2:1, 4:0, 7:1, 3:1), cu cel puțin trei goluri marcate de fiecare dată. Puteți paria acum pe această opțiune.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

WAZAMBAPariază pe Wazamba cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker