Ucraina – Belgia: 2

RObookmaker
iunie 26, 2024
17 Vizualizări

Sfatul nostru: Ucraina – Belgia: 2

26.06.2024 18:00

Pentru prima dată în istoria Campionatelor Europene, toate echipele dintr-o grupă au aceleași trei puncte înaintea meciurilor finale. Este vorba despre grupa „E”, unde miercuri, pe lângă Slovacia și România, se vor înfrunta și Belgia și Ucraina.

O victorie, o înfrângere. Ambele adversare merg în această confruntare importantă cu un bilanț identic. Belgia a eșuat senzațional în fața Slovaciei (0:1), pentru ca apoi să fie învinsă de România (2:0). Ucraina a început Euro cu un neașteptat eșec, 0:3, în fața românilor. Ulterior, au pierdut și în fața slovacilor, dar după o răsturnare de situație la scorul final de 2-1, au rămas în cursă pentru a trece în faza următoare.

Belgia este favorită pe hârtie. Deși au nevoie doar de un punct pentru a avansa, nu se vor baza pe o remiză. În primul rând, nu este în natura belgienilor cu spirit ofensiv și, în plus, promovarea pe primul loc este în joc, ceea ce aduce cu sine o poziție mai bună pentru luptele eliminatorii.

Lotul Belgiei cuprinde în mod tradițional nume mari. Mijlocașul Kevin De Bruyne este creierul jocului, în timp ce coechipierul său de la Manchester City, Jeremy Doku, a avut și el mari performanțe până acum. Înfumuratul Romelu Lukaku este la pândă pe flancuri. După ce a ieșit fără goluri din precedentele două meciuri, el va fi cu atât mai amenințător miercuri.

Pentru că dacă există un lucru la care Ucraina nu se pricepe în acest moment, acesta este apărarea. Cele trei goluri încasate împotriva României, în special, sunt o dovadă clară în acest sens. Slovacii au reușit, de asemenea, să obțină ocazii mari împotriva favoritei pe hârtie. De data aceasta, însă, ucrainenii se vor afla în poziția opusă, intrând pentru prima dată în meciul cu Belgia ca fiind un outsider clar.

Pe ce să pariezi:

Belgia va construi pe baza meciului cu România, își va confirma calitatea hârtiei și își va asigura primul loc final în grupă, care a fost declarat anterior ca un sub-obiectiv clar. Împotriva unei apărări ucrainene cu scurgeri, aceasta ar putea să nu fie o mare problemă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker