Elveția – Germania: învingător Germania-2

RObookmaker
iunie 23, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Elveția – Germania: câștigător Germania-2

23.06.2024 21:00

Germania este prima țară care și-a asigurat locul în optimi, Elveția este cu un picior în turneu și doar o serie de rezultate fără precedent o poate priva de promovarea directă.

După ce a demolat Scoția cu cinci goluri în meciul de deschidere, echipa locală a învins Ungaria cu 2-0 și are șansa de a câștiga grupa Campionatului European cu punctaj maxim pentru prima dată din 2012 încoace. Întrebarea este cu ce unsprezece vor ieși germanii duminică. Dar Julian Nagelsmann este cunoscut pentru faptul că nu îi place să facă schimbări într-o formație consacrată și îi place să mențină jucătorii cheie într-un ritm de meci regulat. Trioul format din Florian Wirtz, Jamal Musiala, Toni Kroos a făcut în special un turneu excelent. Primii doi sunt în pragul unor cariere de excepție, în timp ce Kroos își ia rămas bun de la cariera la echipa națională în campionatul intern.

Elveția joacă pragmatic, o primă repriză bună a fost suficientă pentru a obține o primă victorie în fața Ungariei (3-1), dar a recurs la o remiză cu Scoția (1-1) pe final. Xherdan Shaqiri, între timp, a marcat al cincilea său gol la Campionatul European și este singurul jucător care a marcat la toate cele trei ediții recente ale Euro și la ultimele trei Cupe Mondiale.

De altfel, elvețienii sunt regele remizelor la recentele Campionate Europene, după ce au împărțit puncte în șapte din cele 12 meciuri anterioare la Euro și ar accepta o remiză duminică. O victorie ar însemna prima poziție în grupă, dar germanii sunt pe val, există o atmosferă extraordinară în echipă, iar jucătorii se bucură de sprijinul fanilor.

Pe ce să pariezi:

Chiar dacă Elveția nu a pierdut ultimele trei meciuri, bilanțul general vorbește clar în favoarea Germaniei (36-8-9), care îl va îmbunătăți duminică, la Frankfurt.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker