Hurkacz H. – Zverev A.: Mai mult de 23,5 jocuri

RObookmaker
iunie 22, 2024
14 Vizualizări

Alegerea noastră: Hurkacz H. – Zverev A.: Mai mult de 23.5 game-uri

22.06.2024 13:00

Un duel al celor două excelente servicii va oferi semifinalele turneului german de la Halle. Alexander Zverev, care nu și-a pierdut niciodată serviciul la turneul pe iarbă de la Halle, și Hubert Hurkacz se vor înfrunta. Deși serviciul său a fost întrerupt de două ori, el a câștigat toate meciurile cu 2-0 la seturi.

În timp ce Hurkacz i-a eliminat pe Flavio Cobolli, James Duckworth și Marcos Giron în precedentele trei meciuri, Zverev i-a eliminat pe Oscar Ott, Lorenzo Songe și Arthur Fils. Meciurile cu Ott și Fils s-au întins apoi până la trei seturi, Zverev nereușind să câștige tiebreak-urile.

Ciocnirea acestor mari servicii a fost văzută la începutul sezonului, în timpul Cupei United. Zverev s-a impus atunci după trei ore de luptă cu 6:7, 7:6, 6:4. A existat un singur break în tot meciul. Duelul pe iarbă nu ar trebui să fie atât de lung (din punct de vedere al timpului), dar meciurile pot fi jucate într-un mod similar.

Pe ce să pariezi:

Ultima dată când Zverev și Hurkacz s-au confruntat, a fost o bătălie prelungită de servicii excelente. Având în vedere prestația de la Halle, unde serviciile ambilor jucători domină din nou, un pariu pe game-uri sau pe posibilitatea unui cel puțin un tiebreak este cu siguranță recomandat.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker