Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 pietre prețioase

RObookmaker
iunie 18, 2024
17 Vizualizări

Sfatul nostru: Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 pietre prețioase

18.06.2024 12:00

Karolina Pliskova a avut un start excelent în partea de iarbă a sezonului. La Nottingham a ajuns în finală, ceea ce i-a dat multă încredere pentru următoarele turnee. Cu toate acestea, problema ar putea fi faptul că a avut trei lupte grele de trei seturi sâmbătă și duminică, ceea ce i-ar putea afecta forma fizică.

Pe de altă parte, Pliskova este o jucătoare extrem de experimentată, care își cunoaște corpul și știe cum să lucreze cu el. În plus, soarta de la Birmingham i-a fost destul de favorabilă, deoarece va juca împotriva americancei Caroline Dolehide, care a avut probleme în acest sezon.

Dolehide, în vârstă de 25 de ani, care a pierdut finala calificărilor de la Birmingham și a ajuns în competiția principală doar ca lucky loser, a câștigat doar opt meciuri în acest an și a pierdut cincisprezece. În plus, ea nu a fost niciodată o jucătoare foarte periculoasă pe iarbă. La urma urmei, din 2021, ea a câștigat doar două meciuri pe această suprafață și a pierdut nouă.

Pe ce să pariezi:

Pliskova va trebui să se lupte cu oboseala la Birmingham, așa că prestația ei nu va fi nimic deosebit. Dar va fi suficient pentru Dolehide, care nu se simte confortabil pe iarbă și care a jucat mult sub posibilitățile ei în acest an. O victorie a Pliskovei poate fi combinată cu numărul de game-uri, care nu va fi mai mare de 23.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker