Mensik J. – Brouwer G.: 1

RObookmaker
iunie 10, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Mensik J. – Brouwer G.: 1

10.06.2024 15:50

Jakub Menšík a fost afectat de probleme de sănătate în ultimele luni, ceea ce l-a obligat să rateze o serie de turnee. Printre acestea s-a numărat și Roland Garros de la Paris, care tocmai s-a încheiat, ceea ce a fost extrem de nefericit pentru talentatul tenisman de 18 ani. Cu toate acestea, el pare să-și fi rezolvat dificultățile și este pregătit să joace din nou la începutul sezonului pe iarbă.

Inițial era programat să joace un meci în runda inaugurală împotriva jucătorului spaniol pe zgură Carballes Baena la Hertogenbosch, în Olanda, dar în cele din urmă va juca împotriva olandezului Gijs Brouwer. Jucătorul în vârstă de 28 de ani este clasat chiar pe locul trei în lume, dar abilitatea sa pe iarbă nu poate fi subestimată. El s-a calificat la Hertogenbosch, așa cum a făcut-o și în urmă cu o săptămână la Surbiton Challenger.

Mai multe meciuri jucate pe iarbă ar putea juca în favoarea lui Brouwer, dar Mensik a mai avut de-a face și cu turnee pe iarbă, în timpul carierei sale de junior. În plus, el este un jucător de tenis mult mai bun în general, acesta fiind și motivul pentru care este deja membru al top 100 mondial la o vârstă atât de tânără, în timp ce Brouwer nu a ajuns niciodată atât de sus.

Pe ce să pariezi:

Mensik va reveni pe teren după problemele de sănătate cu o victorie. El îl va putea învinge pe Brouwer și își va folosi marile sale calități la serviciu, la care înălțimea sa îl face bun.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker