Legierski M. – Wanliss A.: 2

RObookmaker
iunie 7, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Legierski M. – Wanliss A.: 2

08.06.2024 18:00

Unul dintre cele mai importante momente sportive ale turneului Oktagon 58 va fi sfertul de finală din gamechanger dintre Mateusz Leigerski și Akonne Wanliss.

Favoritul cotat este Legierski, numărul unu la categoria ușoară, care a fost campionul organizației în trecut. El a pierdut o singură luptă în întreaga sa carieră (11-1), iar în timp a trecut de la un mare luptător de stand-up la un luptător complet, care și-a terminat patru adversari prin supunere.

Oricum, limita lui Legierski este calitatea adversarilor pe care i-a întâlnit până acum, în octogon a secerat luptători precum Kohout, Rysavy, Kuznik și Mudnik, dar l-a învins doar pe Paradeiser din primul eșalon. După ce a trecut la KSW, și-a găsit repede echilibrul, când a fost oprit de compatriotul său Szymanski.

Luptătorul poreclit Dynamite intră și el în meci cu emoții, după ce s-a lăsat antrenat de Wanliss într-un meci plin de trash talk.Akone Wanliss are o poveste interesantă, a trecut de la stripteuză profesionistă la luptător profesionist care continuă să crească. Un record de 8-2 ascunde un potențial, băiatul cu probleme nu a mai fost învins de doi ani. Adăugați la asta o carieră de succes printre amatori, cu siguranță nu este un luptător lipsit de experiență. Wanliss este un talent extraordinar în mișcare, și el oferă complexitate atât în poziție, unde este extrem de rapid și agresiv, cât și la sol, unde poate fi extrem de agil.

Wanliss va avea avantajul înălțimii, el poate ataca de la o „distanță mai sigură” în stance acolo. În orice caz, Jedi nu prea are mult tact. Englezul are o încredere enormă și, dacă își scutură adversarul, se grăbește imediat după finalizare. În ultima rundă l-a învins convingător pe Siraj, iar unul dintre proprietarii Octogonului, Pavol Neruda, l-a numit cel mai mare favorit din întreaga piramidă.

Pe ce să pariezi:

Wanliss a terminat șase adversari în primul tur, ceea ce nu este o coincidență. El va fi mai înalt și mai greu în luptă, plus că este un finisher. Într-o luptă complet deschisă, el are șanse mai mari, așa că un pariu pe englez merită. Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker