Paolini J. – Andreeva M.: 2

RObookmaker
iunie 6, 2024
17 Vizualizări

Sfatul nostru: Paolini J. – Andreeva M.: 2

06.06.2024 16:15

Semifinala de la Roland Garros dintre Jasmine Paolini și Mirra Andreeva poate fi considerată senzațională. Ambele jucătoare nu se numărau, cu siguranță, printre tenismenele de încredere pentru a avansa în top patru, iar meciurile din sferturi de finală, în special, au adus multe surprize surprinzătoare.

Andreeva, în vârstă de 17 ani, a învins-o pe Aryna Sabalenka, numărul doi mondial, în trei seturi, ceea ce a fost o senzație uriașă. Chiar și având în vedere că Andreyeva are doar 17 ani. Tânăra rusoaică a devenit cea mai tânără semifinalistă de Grand Slam din 1997, când Martina Hingis, pe atunci în vârstă de 16 ani, a pătruns în top patru.

Italianca Paolini a fost, de asemenea, o mare surpriză. Ea a fost învinsă în trei seturi de Elena Rybakina, numărul patru mondial, care a fost într-o formă foarte bună la Paris. Paolini, în vârstă de 28 de ani, și-a îmbunătățit în mod semnificativ recordul anterior de la Grand Slam, deoarece nu a trecut niciodată de turul opt.

Pe ce să pariezi:

Andreeva și Paolini s-au mai confruntat o dată anul acesta. La Madrid, pe zgură, Andreyeva s-a impus cu 7:6, 6:4. La Paris, situația se va repeta, iar tânăra Andreyeva își va continua parcursul zvelt.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker