Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 jocuri

RObookmaker
iunie 1, 2024
24 Vizualizări

Sfatul nostru: Machac T. – Medvedev D.: Machac +5.5 jocuri

01.06.2024 13:45

Ajungând în turul 3 al ediției din acest an a Roland Garros, Tomas Machac și-a egalat recordul de Grand Slam, pe care va încerca să-l depășească în meciul cu Daniil Medvedev.

Partenerul Katerynei Siniakova este încrezător în ceea ce o privește pe a cincea favorită. El a căpătat încredere la turneul de la Geneva, unde l-a învins în semifinale pe Novak Djokovic, numărul unu mondial, și a jucat o finală echilibrată cu norvegianul Casper Ruud, care a ajuns de două ori la rând în finala Roland Garros. Machac a trecut și de un meci dificil, amânat de ploaie, în cinci seturi, în turul al doilea, cu specialistul argentinian Marian Navon, de pe zgură, la Paris, pe care l-a spulberat cu 6-1 în setul decisiv.

Cert este că zgura este cea mai slabă suprafață a lui Medvedev. Înainte de începerea ediției din acest an, el avea un record de 7-7 la Paris, de cinci ori fiind eliminat în primul tur. Nici măcar turneele sale preliminare nu au mers bine (5-3), iar el însuși este conștient că are cele mai puține șanse de a câștiga la Roland Garros dintre cele patru turnee de Grand Slam. Anul acesta, a avut noroc în turul al doilea, când sârbul Kecmanovic, indispus, s-a predat la 1:6, 0:5, pierzând un set în fața germanului Koepfer (6:3, 6:4, 5:7, 6:3).

Pe ce să pariezi:

Medvedev a câștigat primul lor meci anul trecut, în turul 2 de la Indian Wells, 6:3, 6:2, dar Makhach va fi mai sfidător pe zgura de la Paris. Curajosul va încerca un deuce curat, o cotă decentă este oferită de pariul cu handicap pe game-uri +5,5.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker