Kozma D. – Surdu I.: 1

RObookmaker
mai 26, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Kozma D. – Surdu I.: 1

08.06.2024 18:00

David Kozma este unul dintre cehii care se poate aștepta la un sprijin incredibil din partea fanilor în Eden și va avea nevoie de el. În octogon îl va înfrunta pe Ion Surdue, care are un stil de luptă extrem de periculos și atractiv.

Luptătorul moldovean a adunat victorii și înfrângeri în ultimele sale lupte, dar atât în KSW, cât și în octogon, el s-a confruntat doar cu nume mari. Surdu este un luptător excelent în stand-up, care știe cum să își finalizeze adversarii, este activ în cușcă și nu se teme să intre în lupte de foc deschise. Stilul său prea deschis este cel de care suferă uneori, dar nu îl va schimba de data aceasta. Surdu a fost ca un vagon sfâșiat încă din primele secunde și va căuta să creeze lupta. Surdu va fi mai rapid, ambii luptători sunt asemănători ca înălțime și întindere. Pe de altă parte, potențiala slăbiciune a lui „Dracula” va fi solul, unde este destul de reticent să meargă.

David Kozma este un fost campion la categoria Welterweight, căruia i-ar plăcea să fie din nou campion, dar categoria sa de greutate este, fără îndoială, cea mai încărcată din întregul octogon. Așadar, Pantera Roz trebuie să adune victorie după victorie, după ultima înfrângere suferită în fața lui Velickovic, într-un schimb de jocuri, trebuie să facă un pas înainte din toate punctele de vedere. Împotriva lui Surdu, oricum, va juca la sigur și, așa cum a făcut-o în trecut, își va distruge adversarul cu o serie de eliminări, ceea ce a făcut cu brio. La sol, Kozma ar trebui să fie mai dominant, el este capabil chiar să-și forțeze adversarul să facă tap out. A rămâne în picioare ar fi un risc inutil, planul de joc este atât de clar definit.

Pe ce să pariezi:

Kozma este luptătorul cu mai multă experiență, în plus va avea fanii de acasă în spate, are mai multe arme decât adversarul său pentru a duce lupta la un final câștigător.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker