St.Etienne – Rodez Aveyron: Fiecare echipă va înscrie goluri/număr de goluri într-un meci Da/+2.5

RObookmaker
mai 24, 2024
17 Vizualizări

Pariul nostru: St.Etienne – Rodez Aveyron: Fiecare echipă va înscrie un gol/număr de goluri în meciul Da/+2.5

24.05.2024 20:30

Vineri seară, se va lămuri a doua participantă la barajul din liga a doua din Franța, care va juca următoarea dublă cu Mets. Pe Stade Geoffroy-Guichard, formația gazdă, St. Étienne, se va duela cu Rodez, care a obținut dubla, după ce a învins marți, la penalty-uri, pe FC Paris.

Înfrângerea cu 1-2 de pe terenul retrogradatei Quevilly Rouen, din runda trecută, a fost deosebit de dureroasă pentru St. Étienne, deoarece întreaga echipă a constatat că orice victorie ar fi mutat-o pe al doilea loc de retrogradare, având în vedere remiza lui Angers, principala rivală pentru promovarea în Ligue 1. Cu toate acestea, nimic nu este pierdut pentru „Les Verts” și, fiind a doua cea mai titrată echipă din Franța din punct de vedere al titlurilor (10), are încă șanse să lupte pentru promovarea în prima ligă. Echipa s-a transformat ușor de la ultima retrogradare, în urmă cu doi ani. Principalii marcatori în acest moment sunt Ibrahim Sissoko (12+1) și Irvin Cardona (8+8), dar acesta din urmă se află la St. Etienne doar sub formă de împrumut de la formația germană Augsburg. Echipa a recuperat mult din punct de vedere al rezultatelor sub comanda noului antrenor Olivier Dall’Oglio, care se află la club din iarnă, iar după ce anul trecut a terminat pe locul opt, la aproape 20 de puncte de locurile de retrogradare, se văd progrese importante.

Fanii lui Rodez au fost în extaz după victoria de marți cu Paris, deoarece jucătorii clubului occitan au reușit să se impună după penalty-uri, deși nu au transformat primele trei din loviturile de departajare! Meciul propriu-zis, în care elevii antrenorului Didier Santini au primit câte un gol la început și la final, s-a încheiat 2-2 și a urmat imediat o loterie a penalty-urilor. Doar portarul Ewen Jaouen, în vârstă de 18 ani, a marcat de două ori, în timp ce executanții penalty-urilor au ezitat în alte două ocazii. Același lucru se poate spune și despre primii trei jucători de la Rodez, care nu au reușit să transforme penalty-urile, dar s-au bucurat totuși de o evoluție senzațională în finala play-off-ului cu o echipă din prima divizie. Este totuși o realizare uriașă pentru Rodez, deoarece clubul nu a mai trăit în trecut meciuri atât de tensionate și prestigioase legate de promovare.

Pe ce să pariezi?

St. Étienne s-a confruntat de patru ori cu Rodez în Ligue 2 de la retrogradarea din 2022 și nu a învins-o decât o singură dată (0-2-2), ultima dată fiind exact acum două săptămâni, când meciul s-a încheiat 1-1 pe terenul lui St. Étienne. În ciuda faptului că a terminat pe locul patru în clasament în acest sezon, Rodez a marcat cincizeci și unu de goluri, al cincilea cel mai mare număr de goluri din Ligue 2, în timp ce a înscris de șaizeci și două de ori, al doilea cel mai mare număr de goluri din campionat. Astfel de statistici înseamnă că s-ar putea să nu ducem lipsă de goluri nici în acest caz. Se așteaptă ca St. Étienne să impună ritmul jocului, în timp ce vizitatorii de la Rodez vor amenința din lovituri de departajare, pe care fie Andreas Hountondji, fie Killian Corredor le pot transforma cu succes. Meciul va avea cel puțin trei goluri, iar un gol ar trebui să fie marcat de ambele echipe, ceea ce reprezintă, de asemenea, o cotă destul de interesantă.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker