Monza – Frosinone: 2

RObookmaker
mai 19, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Monza – Frosinone: 2

19.05.2024 15:00

Frosinone a încasat o bătaie de la Inter în ultima rundă (0:5), care i-a întrerupt promițătoarea serie de șase meciuri fără înfrângere (1-5-0), iar lupta sa palpitantă pentru salvare nu s-a încheiat. Mai mult, după victoria de luni a lui Udinese, doar un scor mai bun le mai desparte înainte de startul rundei, iar deplasarea la Monza, care a pierdut ultima dată la Florența (1-2), va fi una plină de emoții.

În mod normal, Monza ar fi peste puterile lui Frosinone, dar având în vedere că nu a mai câștigat de la pauza de transferuri din martie (0-3-4), nu se pune problema ca aceasta să fie debordantă de formă. Poate că antrenorul demisionar Palladino nu le permite oficial jucătorilor săi să lase nimic să cadă, dar este clar că aceștia sunt în vacanță în capul lor de mai bine de o lună.

Frosinone a păstrat o foaie albă în ambele meciuri anterioare disputate în deplasare (Empoli, Torino), dar nici măcar acest lucru nu a schimbat faptul că vizitatorii rămân singura echipă care nu a câștigat pe terenul adversarilor în acest sezon (0-7-11). Ar fi extrem de util pentru elevii lui Eusebio Di Francesco să pună capăt acestui record deloc măgulitor la ultima încercare.

Pe ce să pariezi:

Două meciuri fără goluri în precedentele partide în deplasare și cuțitul la gât sub forma unei amenințări iminente de retrogradare ar trebui să determine Frosinone să facă o ultimă încercare de a înregistra primele trei puncte dintr-un meci în deplasare.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker