Leverkusen – Augsburg: Handicap Leverkusen -1.5

RObookmaker
mai 18, 2024
15 Vizualizări

Pontul nostru: Leverkusen – Augsburg: Handicap Leverkusen -1.5

18.05.2024 15:30

Leverkusen va încheia sezonul de campionat împotriva lui Augsburg. Elevii antrenorului Xabi Alonso pot fi prima echipă care încheie neînvinsă sezonul de Bundesliga, ajutați de faptul că formația bavarezo-suedeză a pierdut șansele la cupele europene și nu mai poate evolua decât în prima jumătate a clasamentului.

Bayer s-a impus cu 5-0 la Bochum săptămâna trecută, după eliminarea timpurie a lui Felix Passlack, extinzându-și recordul de invincibilitate în Europa la 50 de meciuri competitive. Leverkusen se bazează pe spiritul de echipă, care a fost evident în ultimele două meciuri pe teren propriu din întreaga competiție, în care a redus un deficit de două goluri (2:2).

Cel mai strâns rezultat al lui Augsburg a fost o înfrângere la limită în fața apropiatei Stuttgart, a patra înfrângere consecutivă, și și-a pierdut definitiv șansele de a se califica în cupele europene. Recordul echipei din deplasare pe terenurile adversarilor s-a epuizat, unde a venit de trei ori la rând cu golul în față și nu a reușit să obțină o medie de 0,94 puncte pe meci după 16 apariții acolo.

Pe ce să pariezi:

Echipa farmaceutică va fi favorită certă pentru a-și menține invincibilitatea în campionat și a lăsa astfel o amprentă de neșters în istoria 1. Bundesliga. Mă aștept ca Leverkusen să câștige la handicap.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker