Sparta – Slavia: dublă șansă 0-0

RObookmaker
mai 11, 2024
19 Vizualizări

Sfatul nostru: Sparta – Slavia: dublă șansă 0-0

11.05.2024 17:30

Probabil cel mai important meci de la începutul sezonului în FORTUNA:LIGA va fi găzduit sâmbătă de Letná la Praga. Derbiul praghez S poate da un indiciu semnificativ cu privire la cine va câștiga titlul de campion în acest sezon.

Există trei scenarii posibile, dacă Sparta câștigă, nu va exista practic niciun dubiu în privința apărării titlului, dacă meciul se va încheia la egalitate, Sparta se va apropia și ea de campionat, iar dacă Slavia va câștiga, avantajul Spartei se va reduce la un punct, dar totul este încă în mâinile sale.

Acest lucru înseamnă un singur lucru, presiunea înaintea meciului de sâmbătă este pe Slavia, care are multe de pierdut, dar puține de câștigat. În orice caz, vizitatorii nu pot intra în meci cu scopul de a ataca cu capul înainte, deoarece tridentul ofensiv al Spartei a fost într-o formă incredibilă în ultimele săptămâni. Trupa antrenorului Trpišovský a reușit să elimine forța ofensivă a rivalei în actualul sezon, dar asta în detrimentul dominării balonului și al inferiorității numerice, de aici și numărul de ocazii de gol.

Pe de altă parte, șvabii se vor baza pe „pivotul” Chytil, Schranz, care poate face derby, sau pe rapidul Doudere, pe care jucătorii îl pot faulta. Slavia ar putea marca goluri la Letná, deoarece apărarea echipei locale nu a funcționat cu încredere în ultima vreme și arată cât de mult lipsește duelul Vitík, care este în mod clar cel mai bun jucător defensiv al echipei.

Oricum, Sparta va aborda derby-ul cu un Letná sold out, ceea ce reprezintă o diferență uriașă față de a juca în Eden. Liderul clasamentului a reușit o misiune la Slovácko (4:2) în urmă cu o săptămână, unde trebuia să câștige, plus că șapte jucători din echipa de start au fost legitimați. Dar cu toții au arătat că pot lucra la disciplină atunci când lucrurile devin dificile. Antrenorul Priske poate astfel să pună aproape tot ce ar vrea în derby (semnul de întrebare în legătură cu Vitik, menționat mai sus).

Marea întrebare este oricum mijlocașul dreapta, Preciado a revenit după penalizare, dar întrebarea este dacă antrenorul va găsi curajul de a-l pune pe provocatorul Boril. Wiesner are probleme spre spate, și el este capabil să se încingă de un scouter experimentat.

Pe ce să pariezi:

Ambele echipe au potențial de goluri, dar importanța meciului va lega jocul din punct de vedere tactic, similar cu remiza 0-0 de la Letná din martie. În actualul sezon, cele două echipe s-au confruntat de trei ori și de fiecare dată a fost o remiză în timpul regulamentar (0:0, 1:1, 2:2). Și de această dată se oferă o remiză în cel puțin o dublă șansă, adică la pauză sau la finalul meciului. Meciul este disponibil la BetBuilder, varianta ideală poate fi o remiză, păcătoșii obișnuiți ai cărții, a marcatorilor posibil Haraslin și Schranz.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker