Boston- Toronto: mai puțin de 5.5 goluri

RObookmaker
mai 4, 2024
18 Vizualizări

Alegerea noastră: Boston- Toronto: mai puțin de 5.5 goluri

05.05.2024 02:07

Suntem pe cale să asistăm la deznodământul unei serii întortocheate. Boston conducea deja cu 3-1, dar Toronto nu s-a dat bătut și, chiar și fără cea mai mare vedetă a sa, Auston Matthews, a reușit să câștige două victorii la rând cu 2-1 și să egaleze seria la 3-3.

Ambele echipe se află sub o mare presiune. Toronto, pentru că actuala formație din jurul lui Matthews, Mitch Marner și William Nylander nu a trecut niciodată de turul doi și timpul se scurge. Și Boston, pentru că anul trecut a pierdut o serie cu Florida, în care a condus și cu 3-1 în meciuri, deși a stabilit un record NHL de puncte în sezonul regulat. O înfrângere este de înțeles, două la rând nu prea.

Ambele echipe vor fi probabil supuse unei mari epurări dacă vor pierde. Matthews nu va juca pentru al treilea meci consecutiv, conform ultimelor rapoarte. Cel mai bun marcator al ligii este motorul ofensivei lui Toronto, dar echipa a reușit să se adapteze fără el, jucând un stil defensiv neobișnuit de dur de două ori la rând. Portarul Joseph Woll a reușit să câștige ambele meciuri de eliminare.

De partea lui Boston, golgeterul ceh David Pastrňák a fost criticat chiar de antrenorul Jim Montgomery și, deși are un record de 2+2 în această serie, echipa are nevoie de mai mult de la el. Bruins nu au un al doilea jucător de calibru similar. Cu toate acestea, în meciul 7, responsabilitatea se transferă la toată lumea.

Acesta este un joc despre detalii, despre a face cât mai puține greșeli. Să contăm pe o apărare mașinală din ambele părți și pe un număr foarte mic de goluri. Ar putea fi cu ușurință a treia oară consecutiv un rezultat de 2-1 pentru oricare dintre echipe.

Pe ce să pariezi: Un pariu pe numărul de goluri până la șase este un pariu sigur, dar cei care sunt mai aventuroși pot merge chiar mai jos.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker