Sinner J. – Kotov P.: Mai puțin de 18,5 jocuri

RObookmaker
aprilie 29, 2024
17 Vizualizări

Sfatul nostru: Sinner J. – Kotov P.: Mai puțin de 18,5 jocuri

29.04.2024 20:00

Jannik Sinner a intrat ca un uragan în turneul Masters de la Madrid, iar în turul al doilea l-a umilit pe compatriotul său Lorenzo Sonega, care este un jucător foarte bun pe zgură. Deși, umilit este puțin cam puțin spus, Sinner și-a zdrobit adversarul cu 6-0, 6-3 și a obținut a 26-a victorie a sezonului.

Italianul în vârstă de 22 de ani, care dă dovadă de un tenis pe tot terenul și de multe lovituri rapide de forehand, va fi marele favorit în turul al treilea împotriva lui Pavel Kotov, a cărui promovare în top 32 este o mică surpriză.

Cu toate acestea, rusul în vârstă de 25 de ani a reușit să profite perfect de o tragere la sorți bună, învingându-l în primul tur pe bătrânul Albert Ramos-Vinolas și în turul al doilea pe Jordan Thompson, al doilea favorit, care este în primul rând un jucător de beton și nu interacționează atât de mult cu zgura. În turul următor, însă, Koto va avea parte de un adevărat botez de foc în ceea ce privește comparația cu cei mai buni.

Pe ce să pariezi:

Sinner este cel mai bun jucător de tenis din acest sezon, ajutat de faptul că poate învinge foarte repede adversarii mai slabi. Acest lucru îi permite să economisească multă energie pentru meciurile importante. Cu Kotov, nici el nu va dori să zăbovească prea mult pe teren. El va juca un număr mai mic de meciuri.

Încredere:

8/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker