22bet Elveția

RObookmaker
august 9, 2024
56 Vizualizări

Elveția, sau mai degrabă Confederația Elvețiană, nu este doar una dintre cele mai bogate țări din Europa, ci și din lume. Elveția nu este membră a Uniunii Europene. Populația Elveției este de 8,6 milioane de cetățeni. În Elveția, atât jocurile de noroc terestre, cât și cele online sunt legale. Investitorilor privați li se permite doar să solicite o licență pentru a opera cazinouri online și poker digital.

Celelalte sectoare sunt acoperite de un monopol de stat. Elveția, datorită faptului că dispune de o sumă uriașă de fonduri și nu trebuie să își adapteze sistemul la reglementările UE, are un sistem extrem de riguros care face practic imposibilă utilizarea platformelor de pariuri ilegale. Așadar, pot elvețienii să folosească 22bet Elveția?

Istoria jocurilor de noroc în Elveția

Elveția a fost una dintre primele țări din lume care a creat o lege privind jocurile de noroc. Acest lucru a avut loc în 1874. Aceasta a devenit apoi parte a constituției federale elvețiene. În plus, Casino Barriere de Montreux, care a fost construit în 1881 și este situat pe malul lacului Geneva, este încă în funcțiune. În 1921, jocurile de noroc au fost interzise în mod oficial în această țară.

Cu toate acestea, încă din 1923, loteria a fost din nou legalizată în temeiul Legii privind loteriile și pariurile. Abia în 1993 s-a decis legalizarea parțială a jocurilor de noroc, din nou. Publicului i s-a permis să joace în cazinouri cu mize limitate. În 1998, un referendum privind cazinourile a fost adăugat la constituție, iar acesta a fost un fel de început al drumului către legalizarea din nou a cazinourilor. În 2000, jocurile de noroc au fost complet legalizate, iar restricțiile existente anterior au fost relaxate de către guvern. Acest pas a permis o creștere intensă a industriei.

22bet Szwajcaria

În 2018, s-a luat decizia de a legaliza jocurile de noroc online începând cu 2019. Încă din 2019, companiile private au avut posibilitatea de a solicita o licență. Doar entitățile care operează un cazinou terestru în Elveția au șansa de a obține una. Pot funcționa cel mult 21 de cazinouri online. Cetățenii care utilizează cazinouri fără licență încalcă legea. Din 2019, nu doar platformele nelicențiate sunt blocate, ci și instituțiile financiare opresc tranzacțiile cu aceste entități.

Cetățenii elvețieni pot aplica pentru înregistrare pe 22bet Elveția?

Platforma de pariuri 22bet nu are licența relevantă pentru a permite elvețienilor să utilizeze acest portal. Măsurile de securitate instituite împiedică accesul persoanelor la acest site și, în plus, instituțiile financiare blochează posibilitatea de a efectua tranzacții financiare cu portalul 22bet.

În consecință, persoanele care locuiesc în Elveția nu se pot înregistra pe acest portal. Deși nu se poate nega faptul că aceștia manifestă interes pentru această platformă. Toate încercările de a ocoli măsurile de securitate se soldează cu un eșec. Poate că acest statut se va schimba în viitor, dar deocamdată costurile ridicate ale ofertei de servicii și dispozițiile legale descurajează efectiv oferirea de servicii și crearea platformei 22bet Elveția.

22BET ► Pariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker