22bet Israel

RObookmaker
august 8, 2024
60 Vizualizări

Israelul, sau mai degrabă statul Israel, este singura țară oficială evreiască. Este o putere economică și tehnologică în Orientul Mijlociu și, prin urmare, se îmbogățește constant. Populația Israelului este de 9,2 milioane de cetățeni. În această țară, jocurile de noroc sunt restricționate și controlate de către stat, care deține în prezent monopolul asupra formelor legale. Cazinourile sunt interzise în Israel. Manifestă israelienii interes față de ofertele caselor de pariuri online străine? Au ei acces la platforma 22bet Israel?

Istoria jocurilor de noroc în Israel

Statul Israel a fost înființat în 1948 și, chiar la începutul existenței sale, orice formă de jocuri de noroc și pariuri a fost interzisă. Ulterior, au existat excepții permise de autorități, care au fost atât pentru a satisface dorințele cetățenilor, cât și pentru a alimenta bugetul. Prima dintre acestea a avut loc deja în 1951. Loteriile, cărțile de răzuit, keno și bingo au fost legalizate în Israel. Condiția prealabilă era ca aceste forme să fie gestionate de Loteria Națională Migal Hapayis, aflată în subordinea Ministerului de Finanțe.

În 1967, s-a decis să se introducă o a doua excepție de la interdicția existentă. Au fost legalizate pariurile sportive, care au fost gestionate de Consiliul Israelian pentru Pariuri Sportive. Se ofereau pariuri pe meciurile interne de fotbal și baschet, iar în timp acestea s-au extins și la meciurile din străinătate.

În 2017, s-a decis retragerea posibilității de a opera terminale video fizice. William Hill, care era cea mai mare companie privată de jocuri de noroc, și-a încetat, de asemenea, operațiunile în Israel. În 2018, au fost interzise pariurile pe cursele de cai. Israelienii au acum voie să folosească doar pariurile sportive și loteriile.

22bet Izrael

22bet Israel

Jocurile de noroc online sunt teoretic legale în Israel, dar statul impune numeroase restricții asupra funcționării acestora. Doar Consiliul pentru pariuri sportive din Israel este autorizat să opereze jocuri de noroc online. Acesta oferă doar pariuri online, deoarece companiei nu i s-a acordat o licență pentru a opera o loterie națională.

În schimb, utilizarea site-urilor străine de jocuri de noroc online este interzisă în Israel. Cu toate acestea, nu există consecințe împotriva celor care se înregistrează pe acestea. Unele platforme de jocuri de noroc sunt blocate, dar majoritatea operează în afara blocadei aplicate internetului.

Pot folosi israelienii platforma 22bet Israel?

Accesul la casele de pariuri online străine depinde de problema dacă o casă de pariuri are capacitatea și dorința de a accepta jucători dintr-o anumită țară. Rezidenții din Israel sunt foarte dornici să găsească soluții care să le permită accesul la o platformă de pariuri cu o ofertă extinsă. Cazinourile online, care nu au voie să funcționeze în Israel, prezintă un interes deosebit pentru aceștia.

Casa de pariuri 22bet nu acceptă jucători care provin din Israel. Israelienii nu au voie să își creeze un cont pe platforma 22bet Israel. Acest lucru se datorează probabil interdicției în vigoare și lipsei capacității tehnice de a procesa plăți.

22BET ► Pariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker