22Bet Zambia

RObookmaker
iulie 30, 2024
59 Vizualizări

Republica Zambia este o țară fără ieșire la mare, situată în sudul Africii. În trecut, Zambia a fost o colonie britanică. În această țară, cetățenii se pot bucura în mod legal atât de jocuri de noroc, cât și de jocuri de noroc online. Zambia are o situație foarte clară a jocurilor de noroc în ceea ce privește reglementările pe care le are, ceea ce este oarecum o raritate pentru țările în care cetățenii au acces foarte limitat la internet. În ciuda acestui fapt și a veniturilor mici pe care le primesc zambienii, Zambia este o țintă pentru casele de pariuri străine. Așadar, funcționează www.22bet.com în această țară și cetățenii ar putea beneficia de pe urma acestuia?

Istoria jocurilor de noroc în Zambia

Jocurile de noroc din Zambia sunt reglementate de Legea din 2007 privind turismul și ospitalitatea. În temeiul acesteia, toate formele cele mai relevante de jocuri de noroc au fost legalizate. Jocurile de noroc online au fost, de asemenea, legalizate, ceea ce este evidențiat în mod ideal prin punerea la dispoziția cetățenilor a unei platforme de loterie create de monopolul de stat, Lotto Zambia. Operațiunile sale se bazează pe o licență achiziționată, emisă de Dreamcall Zambia Limited, 7 Lagos Road, Rhodes Park Lusaka, care este operată de GG International Ltd. Lotto Zambia funcționează cu numărul de licență 0000035.

Este greu de găsit informații care să indice momentul exact în care au fost legalizate pariurile online și nici nu a fost creată o lege specială în acest sens în această țară. Toate activitățile de pariuri online sunt reglementate de legislația privind jocurile de noroc. Zambia se distinge de alte țări prin accesul foarte redus la internet. Doar unul din patru cetățeni este capabil să folosească capacitățile acestuia, astfel că este foarte interesantă decizia de a legaliza jocurile de noroc online.

Zambienii pot plasa pariuri doar de pe site-uri licențiate. Companiile străine pot înființa filiale în Zambia și, de asemenea, pot achiziționa licențe de jocuri de noroc online în Zambia. Este foarte dificil de găsit informații care să indice care este această cheltuială.

22bet Zambia

22bet Zambia – cum funcționează această platformă

Datorită capitalului lor mult mai mare, casele de pariuri străine aleg foarte des să își ofere serviciile în țările africane sărace. Apoi, ofertele, promoțiile și bonusurile lor sunt extrem de atractive pentru potențialii jucători. Zambienii, hotărâți să folosească aceste servicii, sunt foarte dornici să aleagă serviciile caselor de pariuri online străine. Pentru mulți, aceasta este singura lor șansă de a încerca divertismentul de clasă mondială.

Publicul țintă al casei de pariuri 22Bet Zambia este relativ restrâns, dar se extinde cu noi utilizatori în fiecare an. Zambienii au posibilitatea de a profita de numeroasele promoții oferite de 22bet Zambia. De multe ori, momentul deschiderii și înregistrării unui cont pe platformă este precedat de colectarea de către aceștia a fondurilor pentru primul depozit pentru a-l putea dubla în mod pragmatic.

22bet Zambia nu oferă doar un bonus de bun venit, ci și numeroase promoții și bonusuri pe care o platformă autohtonă nu va putea niciodată să le depășească. 22bet Zambia a creat o multitudine de oportunități, pentru utilizatorii de acolo, motiv pentru care reușește să atragă jucători de pe platformele concurente.

22BET ► Pariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker