22Bet Iran

RObookmaker
iulie 16, 2024
48 Vizualizări

Iranul, oficial Republica Islamică Iran, este o teocrație islamică autocratică. Cu o populație de până la 83 de milioane de locuitori, Iranul este a doua țară ca mărime din Orientul Mijlociu. În această țară, din cauza puternicei sale afilieri religioase, jocurile de noroc sunt ilegale.

Jocurile de noroc online sunt, de asemenea, ilegale. Ilegalitatea sa are doar o semnificație tehnică. Nimeni din țară nu este urmărit penal pentru acest lucru și doar unele site-uri sunt blocate. Pot cetățenii din această țară să folosească 22Bet.com?

Jocuri de noroc în Iran

Jocurile de noroc în Iran au fost interzise încă de la înființarea țării, care a avut loc ca urmare a revoluției din 1979. Interdicția provine din Codul penal iranian și din Codul civil iranian. Legile iraniene au fost create pe baza legii islamice, Sharia. Prin urmare, interzicerea jocurilor de noroc în țară este în ordinea firească a lucrurilor. Nici măcar unitățile de jocuri de noroc terestre nu funcționează în Iran.

Republica Islamică Iran este printre puținele țări în care nu funcționează o loterie națională. Cei care sunt prinși jucând jocuri de noroc pot fi condamnați la până la șase luni de închisoare sau la 74 de lovituri de bici.

22bet Iran

În legislația iraniană nu există nicio mențiune directă privind ilegalitatea jocurilor de noroc online. Cu toate acestea, interzicerea tuturor formelor de jocuri de noroc permite să se deducă că acest lucru se aplică și jocurilor de noroc online. În realitate, însă, acest lucru nu este aplicat în niciun fel în Iran și nici nu sunt dezvoltate instrumente pentru a prinde jucătorii.

Într-adevăr, guvernul încearcă să limiteze jucătorii prin blocarea site-urilor de jocuri de noroc sau prin blocarea anumitor tranzacții financiare. Este esențial ca persoanele să păstreze pentru ele însele faptul că folosesc astfel de platforme, deoarece abordarea statului față de utilizatorii platformelor de pariuri se poate schimba în orice moment.

22Bet Iran – multe opțiuni într-un singur loc

În condițiile în care interdicția privind jocurile de noroc este în vigoare, site-urile de pariuri cresc discret în popularitate. 22Bet Iran își face loc și acolo, depășindu-și concurenții cu fiecare an care trece. Ca urmare, în ultimii ani a ocupat locul șase, iar ratingul mediu al utilizatorilor săi în 2023 a ajuns la 9,0/10. Iranienii sunt din ce în ce mai dispuși să folosească serviciile acestei case de pariuri. În acest scop, se depun eforturi foarte intense. Și, după cum se pare, acestea au un efect foarte pozitiv.

Platforma 22Bet pune un accent deosebit pe menținerea standardelor care i-au permis să fie promovată. Prin urmare, persoanele care doresc să utilizeze 22Bet Iran pentru prima dată pot profita de o promoție foarte atractivă pentru noii utilizatori. Oferta se adresează persoanelor care doresc să folosească atât pariurile sportive, cât și jocurile de cazino.

În plus, pentru jucătorii obișnuiți sunt oferite reîncărcări de luni sau vineri. Următoarele sporturi sunt foarte populare la 22Bet Iran: hochei pe gheață, snowboarding, golf, baseball și tenis. Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a paria pe sporturi electronice, ceea ce este greu de găsit pe alte platforme de e-gambling.

22BET ► Pariază la 22bet cu un bonus de 100% la prima depunere!
Autor RObookmaker