Fiorentina – Plzen: -2,5 goluri

RObookmaker
aprilie 17, 2024
21 Vizualizări

Pontul nostru: Fiorentina – Plzen: -2,5 goluri

18.04.2024 18:45

Ultima reprezentantă a Cehiei în Cupa Cupelor a remizat fără goluri cu Fiorentina în Liga Conferințelor, în urmă cu o săptămână, la Štruncové sady, și va aborda meciul revanșă cu șansa de a avansa în semifinalele ECL.

Viktoria și-a sporit încrederea înaintea meciului de joi de la Florența, deoarece a reușit să învingă Slavia Praga (1-0), după o prestație foarte bună în weekend. În special apărarea echipei funcționează ca un ceas, iar antrenorul Koubek nu are niciun motiv să schimbe ceva ce funcționează.

Tot în Italia, echipa cehă se va baza pe apărarea onestă a întregii echipe, începând cu atacantul Chorý, care se simte foarte bine pe ambele părți ale terenului. El îi ajută considerabil pe cei de la Wests atât în standardele defensive, cât și în cele ofensive, fiind una dintre cele mai mari amenințări și jucători care pot înscrie. Din păcate, Pilsen a dus lipsă de aceștia în ultima vreme, doar slăbănogul atacant și mijlocașul Šulc menținând o fază de șut constantă.

Fiorentina nu a oferit prea multe în prima etapă, clubul italian a dominat balonul, dar nu și-a creat prea multe ocazii. Este o imagine bine cunoscută din Serie A, unde echipa se zbate de ceva vreme încoace. Barak și compania muncesc din greu pentru fiecare gol. Doar rareori reușesc să marcheze de două ori la final, de cele mai multe ori se termină cu un singur gol marcat.

Belotti, fostul jucător al echipei naționale, nu reușește să intre în formă de la sosirea sa din iarnă de la AS Roma (un gol în campionat). Așadar, nu se poate aștepta o mașină de goluri din partea echipei gazdă. Fiorentina este conștientă că va avea în față un adversar avansat din punct de vedere tactic și se va mulțumi cu orice rezultat care îi asigură promovarea.

Pe ce să pariezi:

La fel ca în primul meci (0:0), nu ne putem aștepta la un număr mai mare de goluri în acest meci, vizitatorii vor juca dintr-o apărare sigură și vor intra pe nervii echipei gazdă. Având în vedere forma de goluri a echipei gazdă din ultimele săptămâni, se oferă mai puține goluri în meci. O altă posibilitate este o remiză la pauză.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker