Bayern – Arsenal: câștigător Bayern

RObookmaker
aprilie 17, 2024
23 Vizualizări

Alegerea noastră: Bayern – Arsenal: câștigător Bayern

17.04.2024 21:00

Niciodată să nu dai Bayern de gol dinainte, indiferent de situația în care se află și de faptul că înfruntă un adversar în cea mai bună formă. Deși Arsenal a abordat primul meci din sferturile de finală de pe teren propriu în calitate de lider din Premier League, iar muntenegrenii veneau după o înfrângere rușinoasă în Bundesliga, la Heidenheim, meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, iar bavarezii tot au nimerit bara pe final.

Astfel, Bayern va aborda revanșa de pe Allianz Arena într-o stare de spirit mai bună, fapt întărit de runda din weekend din campionatele interne. Arsenal a cedat cu 0-2 pe teren propriu în fața lui Aston Villa, cedând poziția de lider al clasamentului lui Manchester City. Așadar, un sezon mare se poate prăbuși ca un castel de cărți de joc într-o săptămână, acum vom vedea cât de puternică mental este echipa și cum îi poate pregăti Mike Arteta pentru meciurile cheie. Împotriva lui Villa, Arteta a aliniat mai mult sau mai puțin cea mai puternică formație, dar Canarii au fost fără dinți și au marcat de două ori pe final.

Bayern, pe de altă parte, a învins cu 2-0 pe teren propriu pe Köln și a întârziat cu o zi sărbătorirea campionatului lui Leverkusen. În orice caz, aceștia se pot concentra acum pe deplin asupra ultimei competiții, în care își mai pot salva parțial sezonul, de altfel nereușit. Tuchel trebuie să se ocupe de neplăcerile de pe partea stângă, care s-a destrămat din cauza penalty-ului lui Davies și a accidentării lui Gnabry. Soluția ar putea fi un cuplu Guerreiro, Coman.

Pe ce să pariezi:

Bayern a fost surprinsă plăcut la Londra, tactica lui Tuchel de a pune permanent presiune pe jucătorii marginali ai lui Arsenal a fost un succes. Bavarezii sunt și mai puternici acasă, nu au pierdut în Liga Campionilor în ultimele 14 meciuri disputate pe Allianz Arena (11-3-0) și au zdrobit-o pe Arsenal cu 5-1 în ultimele două întâlniri de acolo. Faptul că tunarii au avut o zi de odihnă mai puțin poate juca, de asemenea, un rol. Puneți unul pe bilet.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker