Dortmund – Atl.Madrid: câștigător Dortmund

RObookmaker
aprilie 15, 2024
18 Vizualizări

Sfatul nostru: Dortmund – Atl.Madrid: câștigător Dortmund

16.04.2024 21:00

Dacă Galeno ar fi transformat cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 75, ar fi majorat scorul la 3-0 pentru Atlético. Dar Kobel a reușit pararea sezonului, înlocuitorul Haller a redus din diferență șase minute mai târziu, iar Dortmund încă mai încerca să egaleze când alți doi jucători proaspeți, Bynoe-Gittens și Brandt, au lovit bara transversală. Înlocuirile hilare ale lui Terzic au fost cele care au întors complet soarta meciului de deschidere, în care Los Rojiblancos au câștigat cu 2-1, dar ei înșiși știu că ar fi putut merge în Westfalia cu un rezultat mult mai bun. Așa stând lucrurile, vizitatorii vor înfrunta un infern în fața a 80.000 de spectatori pe Signal Iduna Park.

Atlético nu va fi la fel de activă ca acasă, unde a forțat greșelile lui Dortmund cu un pressing ridicat și a lovit de două ori cu precizie clinică. Acum este rândul lui BVB, care s-a impus cu 2-0 în revanșa de acasă din optimi, după un 1-1 la Eindhoven. Sancho a decis departajarea în minutul 3 cu golul său de debut în playoff-ul Ligii Campionilor. Atacantul englez a lipsit din cauza unei boli la meciul din weekend de la Mönchengladbach, unde Borussia s-a impus cu 2-1, grație a două goluri ale lui Sabitzer. Terzic a schimbat jumătate din formație față de meciul de la Madrid și a regretat accidentarea lui Haller, care a ieșit în minutul 10. Oricum, el se poate baza pe Sancho.

Simeone a mai făcut două schimbări în unsprezecele de start în meciul de acasă cu Girona, dar de la început l-a lăsat să joace pe Griezmann, care a continuat prestația excelentă de miercuri și a susținut victoria cu 3-1 cu două goluri. Atlético și-a îmbunătățit mult poziția în Liga Campionilor, sărind peste Bilbao și reducând diferența față de Girona. Un impuls binevenit înainte de returul de la Dortmund. În orice caz, Los Rojiblancos nu sunt la fel de puternici în deplasare ca acasă, pierzând 0-1 cu Inter pe San Siro în semifinale și remizând la Lazio și Celtic în faza grupelor. Și le va lipsi distanțat Lino, unul dintre marcatorii din primul meci.

Pe ce să pariezi:

Avansarea este deschisă, oricum performanțele mai slabe ale lui Atleti în deplasare plus forța lui Dortmund pe teren propriu o plasează pe BVB ca ușoară favorită pentru revanșă.

Încredere:

6/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

IVIBETPariază pe Ivibet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!!
Autor RObookmaker