Fiorentina – Genoa: 1

RObookmaker
aprilie 14, 2024
20 Vizualizări

Sfatul nostru: Fiorentina – Genoa: 1

15.04.2024 18:30

Înfrângerea cu 0-1 de la Juventus înseamnă că Fiorentina nu a mai câștigat patru meciuri la rând în Serie A (0-2-2) și se afla la șapte puncte de locul 6 înaintea acestei runde. Genoa, în schimb, a învins Verona cu 2-1 în runda trecută și a luat trei puncte după patru meciuri consecutive.

Sosirea unui adversar inferior reprezintă o șansă ideală pentru Fiorentina de a reveni pe o serie de victorii. La urma urmei, aceasta a pierdut o singură dată acasă (4-2-1) în fața unor echipe care intră în această rundă pe o poziție mai slabă și a marcat cel puțin trei goluri în trei dintre cele patru victorii. Cu toate acestea, ultima dată când a făcut acest lucru în campionat a fost pe 11 februarie, când a învins Frosinone cu 5-1 aici.

A douăsprezecea clasată, Genoa, este un exemplu tipic de echipă care nu va face decât să termine sezonul. Lupta pentru salvare a fugit, care era principalul obiectiv al nou-venitei din acest an, iar prima jumătate a clasamentului a început să se îndepărteze în ultimele săptămâni. Vestea pozitivă pentru fanii din deplasare este că atacantul Retegui Retegui revine în formație, reunindu-se cu Gudmundsson după o pauză de un meci.

Pe ce să pariezi:

Fiorentina se află în mijlocul luptei pentru retrogradarea în Europa League, iar în formația sa se vor produce câteva schimbări. Dar acest lucru nu ar trebui să schimbe determinarea clară a echipei locale de a obține trei puncte, deoarece să se bazeze doar pe cupe pentru a se califica în Europa ar putea să nu dea roade. Fiorentina își va confirma palmaresul bun în fața unor adversari mai slabi.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

20BETPariază pe 20bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker