Arsenal – Aston Villa: prima repriză: 1

RObookmaker
aprilie 14, 2024
21 Vizualizări

Alegerea noastră: Arsenal – Aston Villa: Prima repriză: 1

14.04.2024 17:30

Arsenal a terminat runda trecută în fruntea clasamentului, cu aceleași puncte ca și Liverpool, învingând în deplasare cu 3-0 pe Brighton. Aston Villa, în schimb, nu a făcut decât un egal acasă cu Brentford (3:3) și a fost nevoită să-și ia adio de la primele patru locuri.

Arsenal a remizat 2-2 cu Bayern în primul sfert de finală din Liga Campionilor din această săptămână, iar gândurile se întorc acum la titlul de campioană. Zece victorii în ultimele 11 meciuri de campionat (1 remiză) sugerează apoi că elevii antrenorului Arteta se simt mult mai confortabil la finalul competiției din acest an decât anul trecut și își vor putea folosi experiența pentru a se impune până la final.

Probabil că Aston Villa mai trebuie să treacă prin ceva asemănător înainte de a se califica în Liga Campionilor, deoarece după ce a pierdut la Manchester City (1-4) data trecută, a eșuat din nou în defensivă când a primit trei goluri de la Brentford (3-3). Nu se poate aștepta un mare succes pe Emirates Stadium, așadar, deoarece echipa din deplasare a câștigat o singură dată în deplasare împotriva echipelor din primele opt (1-1-4) și a primit cel puțin trei goluri în toate cele patru înfrângeri.

Pe ce să pariezi:

Arsenal nu a pierdut în niciunul dintre ultimele 40 de meciuri de campionat în care a condus la pauză sub comanda antrenorului Arteta (37-3-0), iar anul acesta are chiar 100% în astfel de cazuri. Pe teren propriu, așadar, a intrat la cabine în avantaj de șapte ori și o va face și de această dată.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

BETWINNERPariază pe Betwinner cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker