Napoli – Frosinone: Napoli +2.5g

RObookmaker
aprilie 14, 2024
23 Vizualizări

Sfatul nostru: Napoli – Frosinone: Napoli va da +2.5g

14.04.2024 12:30

Patru goluri în 14 minute din repriza secundă i-au adus lui Napoli o victorie prețioasă, 4-2 la Monza, iar echipa lui Francesco Calzona începe această rundă la doar două puncte de locul șase. Și Frosinone ar putea fi mulțumită de ultima deplasare, deoarece a remizat fără goluri cu Bologna, ocupanta locului patru.

Fanii lui Napoli de la Monza au intrat în grevă în primele 15 minute pentru a-și arăta nemulțumirea față de prestația echipei în acest sezon, dar în cele din urmă au fost mulțumiți. Napoli se întoarce acum acasă, unde trebuie să își îmbunătățească recordul lamentabil (6-4-5) și unde a pierdut ultima dată cu Atalanta 0-3.

După egalul 1-1 cu Genoa, Frosinone a obținut și ea un punct cu Bologna (0-0), dar nu a evitat retrogradarea din cauza victoriei lui Empoli. Frosinone are a doua cea mai slabă apărare din campionat (61 de goluri primite) și probabil că va lupta pentru supraviețuire până la final. Apoi, pe terenul actualului top 10, a pierdut toate cele opt meciuri disputate în deplasare și a primit cel puțin trei goluri în cinci dintre ele.

Pe ce să pariezi:

Napoli trebuie să învingă fără greșeală o altă echipă din sudul Italiei, în caz contrar îi va fi extrem de greu să se califice în cupe. Din fericire pentru fanii echipei gazdă, Partenopei au reușit toate cele șapte meciuri disputate până acum împotriva actualelor patru echipe din top 4, inclusiv o victorie cu 3-1 în prima lor întâlnire.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

1XBETPariază pe 1xbet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker