Mallorca – Real Madrid: Mai puțin de 2.5 goluri într-un meci

RObookmaker
aprilie 13, 2024
18 Vizualizări

Pronosticul nostru: Mallorca – Real Madrid: Numărul de goluri în meci: Mai puțin de 2.5

13.04.2024 18:30

Ambele rivale au avut meciuri importante în ultimele zile. Mallorca a dus la penalty-uri meciul de sâmbătă din finala Copa del Rey cu favorita Bilbao, dar nu a reușit să marcheze (1:2p). Real Madrid a jucat unul dintre rolurile principale în promovarea fotbalistică de marți, când a remizat 3-3 cu Manchester City pe stadionul său, într-un sfert de finală dramatic al Ligii Campionilor.

Diferența este însă că, după finala nereușită din cupă, echipa gazdă se poate concentra doar pe campionat, în care nu are încă salvarea definitiv asigurată, în timp ce Realul are ca obiectiv triumful în Liga Campionilor, pe lângă LaLiga (are un avans de opt puncte). Așadar, pentru Ancelotti, meciul de campionat de la Mallorca ar putea să nu fie chiar în topul priorităților acum, având în vedere revanșa de miercuri de la Manchester și un avans confortabil în competiția internă.

În plus, Mallorca poate fi enervantă pentru oricine – în ultimele cinci meciuri de campionat nu a marcat niciodată mai mult de un gol și a pierdut doar la Barcelona (0-1).

Pe ce să pariezi:

Dacă nu s-ar ține cont de context, Real ar fi, desigur, favorită clară pentru acest meci. Cu toate acestea, având în vedere situația actuală, Mallorca are ocazia perfectă de a surprinde din nou liderul campionatului, așa cum a făcut-o pe propriul stadion în sezonul trecut (1-0). În primul meci al sezonului, insularii au reușit să reziste mult timp în fața celor mari și au marcat singurul gol al meciului în minutul 78. De data aceasta, Realul va avea o cale foarte înfundată spre poarta gazdelor și probabil că nu vor cădea multe goluri.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

RABONAPariază pe Rabona cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker