Newcastle – Tottenham: 2

RObookmaker
aprilie 13, 2024
25 Vizualizări

Sfatul nostru: Newcastle – Tottenham: 2

13.04.2024 13:30

Victoria cu 1-0 pe terenul lui Fulham a adus Newcastle mai aproape de locul șase, la o diferență de doar două puncte, iar cele trei victorii din ultimele cinci apariții îi dau speranțe pentru un final de sezon reușit. Cu toate acestea, Tottenham a sărbătorit și ea o victorie la ultima deplasare, învingând Nottingham cu 3-1 și trecând în primele patru locuri.

Participarea în orice cupă europeană va fi considerată o realizare pentru Newcastle. Nu este de mirare, în condițiile în care nu poate conta în continuare pe o serie de jucători accidentați până la sfârșitul sezonului și continuă să fie bântuită de incertitudinea legată de Sandro Tonali, care se confruntă cu o condamnare prelungită, și pierde în continuare locurile de cupă.

Situația de la Tottenham este mult mai veselă. Spurs au sărit în sfârșit peste Aston Villa și, deși au același număr de puncte, meciul de baraj reprezintă un mare avantaj pentru ei. În afară de accidentații de lungă durată, vizitatorilor le va lipsi doar Richarlison, iar revenirea majorității pilonilor în formație este motivul pentru care Tottenham a câștigat patru din ultimele șase meciuri de campionat.

Pe ce să pariezi:

Tottenham a câștigat doar unul din ultimele șase meciuri disputate în deplasare (1-3-2), dar acesta a fost cel mai important, la Aston Villa (4-0). Încurajați de trecerea în primele patru locuri, vizitatorii vor câștiga și în fața unui adversar decimat și obosit.

Încredere:

7/10

Casa de pariuri recomandată pentru acest pariu:

22BETPariază pe 22bet cu un bonus de 100% la prima ta depunere!
Autor RObookmaker